Fatih Terim, Balotelli'nin Transferine Onay Verdi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim, Balotelli'nin Transferine Onay Verdi!


resized_088fc-2017-11-23t181235z_1515322119_rc135e5b66a0_rtrmadp_3_soccer-europa-nce-zul.jpg

Sezon sonu serbest kalacak olan Balotelli'nin menajeri aracılığıyla Galatasaray'a önerildiği, Terim'in de "Bazı sorunları var ama çok yetenekli. Takımda isterim" dediği öğrenildi.

Süper Lig'de son 8 haftaya lider giren, Türkiye Kupası'nda finale çok yaklaşan Galatasaray bir yandan da yeni sezon planlamasına başladı. Şampiyonlar Ligi'nde yeniden başarı hedefleyen Sarı- Kırmızılıların ses getirecek flaş transfer hamlesi ortaya çıktı. Galatasaray dünyaca ünlü bir yıldızla temas halinde.

SÖZLEŞMESİ SONA ERECEK

Alınan bilgilere göre Galatasaray, Nice formasını giyen Mario Balotelli ile görüşüyor. Sezon sonunda serbest kalacak olan İtalyan golcünün menajeri aracılığıyla Sarı-Kırmızılı kulübe önerildiği belirlendi.

SORUNLARI MİNİMİZE EDERİZ

Yeni sezonda Gomis'in yanına mutlaka çok kaliteli bir forvet isteyen Fatih Terim'in Balotelli için "Sorunları var ama çok yetenekli. Sıkıntıları minimize ederiz. Takımda olmasını isterim" dediği öğrenildi.

BİRÇOK KULÜP PEŞİNE DÜŞTÜ

Bu gelişmenin ardından Galatasaray ile Mario Balotelli arasında görüşmeler resmen başladı. Birçok kulüpten teklif alan 27 yaşındaki forvetin tercihini nasıl kullanacağı büyük bir merak konusu.

NICE'DE ADETA YENİDEN DOĞDU

Özellikle Liverpool ve Milan formasıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Mario Balotelli, Nice'te kendini buldu. Fransız yıldız, son iki sezonda oynadığı 59 maçta 39 gole imzasını atmayı başardı.

Haber 7
 
Balotelli için şimdiye kadar hep İtalya 'ya dönecek diye haberler çıktı. Ama bu kadar ırkçılığa maruz kaldıktan sonra oraya geri döner mi bilemem

Bir şekilde UCL+İmza parası filan ikna edilebilirse hemen gelsin Balotelli ...

3,7 milyon € görünüyor maaşı Google 'a göre , Belhanda 'yı kovup onun maaşını Balotelli 'ye bağlayalım ...
 
Serbest kalma durumu varsa süper olur.Zaten her futbolcuya yok sorunlu yok sakat diyerek hepsini elden kaçırdık hamza döneminde.

Ama önce uefadan çıkacak sonucu beklemek lazım.Ondan sonra fırsat transferleri yapılması şart.
 
yillik 4+ milyon maas istemeyen topculari alsak artik

ama katki saglar ve Belhandayi göndereceksek olabilir
 
Güzel bir transfer olur.
Bu bir potensyal transferi olur gerek sportif, gerek pazarlama açıdan.

Terim Adam Eder.
 
Balotelli - Belhanda - Feghouli. Üçünün birden 11'de olması demek bizim ligde her maç 9-10 kişi kalma riski demek. Bonservissiz gelecek ama imza parası ve yıllık maaş derken astronomik paralar verilecek yine. Ben çok sıcak değilim bu transfere. Zaten menajeri Raiola olan adamdan uzak durmak lazım. :D
 
Gomis - Balotelli güzel forvet hattı fakat UCL'de çift forvet oynayamayız.

Ne olursa olsun iki tane taş gibi orta saha lazım biri b2b olmak üzere.
 
Üst Alt