Fatih Terim Başkan Olmalıdır! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim Başkan Olmalıdır!


Daha önce 3 dönem takımımızda görev yapan ve tarihimizin en başarılı ve bunun yanında halen en büyük ağırlığa sahip ismi konumunda bulunan Fatih Terim 2018 de yapılacak kongre de başkan olmalıdır.

Hali hazırda Milli Takımlar teknik direktörü pozisyonunda bulunan Fatih Terim son gidişinin ardından bu kulübe artık teknik direktör sıfatı ile dönmemelidir. Başkan kim olursa olsun sonunda bir şekilde ego savaşı ile kulüpten ayrılan ve her seferinde kulübü başarısız döngüye sokan bu yapı kırılacaksa bu sayede olacaktır.

NE SENİNLE NE SENSİZ DÖNEMİ SONA ERER

Başarı kulüp başkanınından tutun yönetim kadrosuna, ve iyi teknik direktör seçimine bağlı kolektif bir ekip işidir. Galatasaray tarihinde bu üçünün en az 2 tanesinin aynı anda doğru yapılanmadığı başarılar daha çok ceza gibi olmuş ardından deirn başarısızlık döngüleri takip etmiştir. 2006 ve 2008 yılında kazanılan mucizevi şampiyonluklar, 2002 yılı sonrası yaşananlar tarihimizin akışını olumsuz yönde değiştirdi.

Terim olduğu zaman başarı genelde oluyor ama bu saydığım ekip olmadıkça sonu 2. dönemi gibi olacağı da aşikar.

NE ALBAYRAK NE DÜRÜST'ÜN ÇAPI YETER

Türkiye gibi lider arayan ülkelerde sistem başkan endeksli bir yapıdadır. Ne başkanlık karizmasından yoksun Albayrak, ne de kelime dağarcığı 1000 ile sınırlı görev adamı Ali Dürüst bu makamı doldurabilir.

Adnan Öztürk ise karizma olarak her ne kadar uygun olsa da ikili ilişkilerde ve hükümet ile olan tutumunda bizim aleyhimize kullanılacak bir yapıda. Dursun ile 3 sene daha heba etmek istemiyorsak hoca ağırlığını koyup bu gömleği giymelidir.

Saha içinde yer alma hırsı ile Albayrak'ın başkanlığında yeniden takıma gelmesi durumunda bir şekilde yine ya başarısız olacağız, ya da başarılı olduğumuz bir dönemin ardından içeriden karıştırılacağız.
 
Üst Alt