Fatih Terim: "Belki de yeniden onarmak için rabbim, bize mesaj veriyor" - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim: "Belki de yeniden onarmak için rabbim, bize mesaj veriyor"


taraftar olmayınca ne kadar köhne bir takım olduğu ortaya çıkıyor. taraftar-seyirci ayrımına giriyordu bir ara hoca ama şimdi seyirciyi bile mumla arıyor. takıma ne psikolojik, ne taktik ne de fiziksel hiçbir katkın olmayacak. bizim baktığımız gibi bakacaksın kötü gidişata sonra da rabbim bize mesaj veriyor. siz peygamber misiniz allah niye mesaj versin size. allah´ın insana en büyük mesajı akıl, fikirdir.
 
' Galatasaray forması üzerinizdeyse, mücadele etmek zorundasınız ' demiş. Hoca dalga geçiyor ya. Bu adamlar kaç haftadır böyle. Hala aynı adamlar sahada. Başta Belhanda denen adam daha maç başlamadan kırmızı kart görecek kadar umursamazca hareket eden bir karakter. Bu adamın parlatıp cilalanıp sunacak bir şeyi yok.
 
bu bakara iyi makara diyenlere benzedin hocam ümmeti muhammed adına kendine gel corona sana ne etti de bu hallere düştün
 
64 65 yaşında adam 2 şampiyonluk kazandı. Sen o yaşları görebilecek misin onu bir düşün.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bu saatten sonra bu tip adamlarin Galatasarayli oldugunuda dusunmuyorum kucuk cocuklar gibi takim bassriliysa ben bu takimi tutuyorum der takim basarisizsa ben bu takimi tutmuyorum der bunlari fazla takmamak lazim 3 senede bi kere basarisiz olmus adam bi kere yaw anlatmaya cslisiyorsun vizyonlu vizyonlu konusuyorlar gorduk vizyon transferlerinide Seri Nzonzi lemina ne yapabilidiler hic bisey sorsan hoca oynatamdi derler .
 
Şu mesajdan umutlanabilirdim ama hoca benzer şeyler söyleyip Ocak’ı, Haziran’ı işaret ettiği dönemlerde bile hiç bir şey yapmadı.

Hatalarına devam etti.

Göndermesi gereken adamlara kanat açtı. Transfer stratejisini değiştirmedi. Antrenmanlarda çağ atlayamadı. Hala 5’e 2 okumaktan canımız çıkıyor.

Takım üç senedir koşup mücadele etmiyor. Sprint atmıyor. Geriye gelmiyor. Topu kaptıran adam, umrunda değil geri gelmiyor. Topu kovalamıyor.

Takım leş, futbol leş.

Üç senedir hep söyledim. Galatasaray’ın deplasman fobisi yok, disiplinli mücadeleci koşan futbol fobisi var.

Tekrarlıyorum, bu oyuncular taraftardan çekindikleri için evimizde top kovalar yüzde 10-25 ekstra motivasyonla oynarken, deplasmanlarda yatıyorlardı.

Şampiyon olunduysa belki de tarihte hiç olmadığı kadar taraftarın payı vardı.

Galatasaray önümüzdeki yıl Terim ile şampiyon olabilir çünkü rakiplerimiz berbat.

Ben kaliteli futboldan, güzel futboldan tamamen ümidimi kestim.
Tudor zamaninda dediklerini yapiyordu takim ama deplasmanda gene kotuyduk doğal olarak yaptigin bu yorum bos bir yorum olarak havada kaliyor malesef
 
Ocak tı Temmuzdu daha yok son şansı bu adam gibi takım kurup top oynatsın mıy mıy top oynatıp
ömer bayram saracchi gibi kazmalara forma verecekse torun sevsin son bir şansı var umarım iyi kullanır
yoksa devre arası taraftar istifa diye bağırmaya başlar bizim taraftar sabırsızdır :)
 
Üst Alt