Fatih Terim: ''Beraber oynama kültürümüzü artırmamız lazım'' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim: ''Beraber oynama kültürümüzü artırmamız lazım''


ba132d9267bb492d9836bf69aed74a10.jpeg

Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-0 kazanılan Bucaspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Fatih Terim, mücadelenin yanı sıra kamp ve transfer sürecini de değerlendirdi.

Fatih Terim’in açıklamaları şu şekildeydi

“Elbette eksiklerimiz var. Oyun arzusundan ve mücadele isteğimizden son derece mutluyum. Beraber oynama kültürümüzü artırdığımızda artı bireysel performansları yükseğe ektiğimizde çok daha iyi işler olacaktır. Skor olarak, zaman zaman oyun olarak iyi gidiyoruz. Kura çekiminde bakalım hayırlısı ne olacak. Dediğim gibi lig çok daha çetin geçecek. Daha çok çalışmamız lazım. Beraber oynama kültürümüzü biraz daha artırmamız lazım.”

‘ÇOK GÜZEL BİR KAMP GEÇİRDİK’
“Fiziksel olarak da mental olarak da takım olarak da kampı ayırmak lazım. Fiziksel olarak her geçen gün daha iyi olacağımız kesin. Çok güzel bir kamp geçirdik. Sakatlıktan uzak, gayet neşeli bize faydalı bir 10 gün oldu. İlk yarının yorgunluğu var Galatasaray’da. Haziran’da erken başlamış uzun bir sezon…. Bazı oyuncular da kendi liglerinden gelip devam etmişler. Her geçen gün bu açığımızı kapatacağız. Kafamızdaki planlar içerisinde rakip sahada oynama isteğimiz devam ediyor.”

‘ALMIŞ OLMAK İÇİN OYUNCU ALMAYACAĞIZ’
“Transfer konusunda açıkçası almak istediklerimizi ekonomik olarak da rasyonel bir şekilde yapıyorsanız manası var demektir. Almış olmak için almayı düşünmüyorum. Yönetim de biz de uğraşıyoruz. Olursa alacağız. Devre arası kimse normal transferler beklemez. Kimse iyi adamlarını vermez. 1-2 tane belki size uygun bulabilirsiniz. Kolay değildir. Ben de transferleri duyuyorum, bilmediklerimi de duyuyorum. Galatasaraylılar da yanlış yönlendirip kendileri sonradan olmadığını duyduklarında hayal kırıklığı yaşamalarını istemiyorum. Ama seçim sonrasına daha var. Bazı şeyler yapabileceğimizi düşünüyorum. Mevcut oyuncuların performansını, bireysel olarak yukarı çekmek niyetindeyiz, mecburiyetindeyiz. Lig çok çetin geçecek.”

‘ÇETİN BİR MAÇ OLACAK’
“Kayseri hakikatten iyi bir kadroya sahip, iyi gidiyor. Yeni transferlerle de güçlendi. Taraftarıyla da güzel yerlerde. Zor bir takım. Onlar da son 8 içinde kupada. Soğuk bir havada çetin bir maç olacak. Önemli maçlarımızdan bir tanesi.”

‘FERNANDO GAYET İYİ GİDİYOR’
“Lato’nun iyi niyetinden ve yaklaşımından memnunum. Antrenman ve maçlardaki performansı gayet profesyonelce. Bugün yoruluncaya kadarda gayet iyi oynadı. Fernando sahamızın kadrine uğradı. Bizi üzdü biraz. Çok önemli bir oyuncun bizim için. Umulanın daha yakınında. Daha erken döneceğini düşünüyorum. Onu İstanbul’a erken yollamıştım. Antrenmandan görüntü attılar gayet iyi gidiyor. Fernando da bir an evvel gelmek isteyen bir oyuncu. O yüzden daha kısa bir mesafeye alacağız gibi gözüküyor.”.

GSC Portal
 
Almış olmak için almayacağız konusunda çok haklı bir ton çöpü biz sırf bu yüzden aldık , en iyisi olmayacaksa gerçekten alınmasın gelecek adamın carol ve lato'dan 3 gömlek filan iyi olması lazım ki bizi tatmin etsin.
 
Klasik Fatih Terim. kıl aldırmaz, beceremiyorsan, ya da yetişemiyorsan yardım iste. Tek adam olma hayranlığı mahvediyor.
 
Üst Alt