Fatih Terim: "Eğer Aysal yeniden seçilirse, onunla çalışamayız" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim: "Eğer Aysal yeniden seçilirse, onunla çalışamayız"


s-5b20439ff99b8cf6ae1eb7df9884445f3b396288.jpg

Galatasaray-Fatih Terim ilişkisi içerisinde çarpıcı gelişmeler yaşanıyor… Takımın kötü futbol oynayarak kaybettiği Trabzonspor ve 5-1 yenildiği Başakşehir karşılaşmasından sonra gönderilmesi yüksek sesle konuşulan Igor Tudor için Başkan Dursun Özbek Florya’ya çıkarma yaptı.


Özbek burada Tudor’u muhatap almadı ve Sportif Direktör Cenk Ergün ile görüştü. Bu sırada bazı yöneticilerin, Fatih Terim’in kapısını çaldığı ve “Olası bir mağlubiyette Tudor gönderilecek, yeniden döner misin?” dediği öğrenildi. Terim’in, Galatasaray’a olan bağlılığından dolayı teklife sıcak baktığı öğrenildi. Ancak İmparator’un bir çekincesi vardı.

RET CEVABI GERİ ADIM ATTIRDI

Başarılı çalıştırıcının, yöneticilere, “Elbette ki Galatasaray’da her zaman çalışmak isterim. Ancak mayıs ayındaki başkanlık seçimlerinde Ünal Aysal’ın aday olma ihtimali var. Eğer Aysal yeniden seçilirse, onunla çalışamayız. Bu yüzden gelemem” dediği kaydedildi. Gelişmeleri yakından takip eden Başkan Özbek’in ise bu görüşme üzerine seçim çalışmalarına hız verdiği öğrenildi. Ayrıca Başkan Özbek, Fatih Terim’in bu düşüncesinin ardından Tudor’a biraz daha sabretmek gerektiğinin kararına vardı.

YENİ YÖNETİME GÖRE İŞ DEĞİŞİR

Terim’in gelen teklifi Aysal’ı hedef göstererek geri çevirmesinin, ‘Özbek yönetimine güvenmiyor’ yorumunun yapılmasına neden oldu. Tecrübeli çalıştırıcının mayıs ayında yapılacak olan seçimle birlikte başa gelecek olan yönetime göre kararını değiştirebileceği de konuşuldu. Ancak takımın şampiyon olması halinde Dursun Özbek’in yeniden aday olabileceği ve koltuğunu koruyabileceği ihtimali de bulunuyor. Bu gelişmelerin gölgesinde takımın ligde alacağı sonuçlar, yeni kararlar doğurabilir. Özellikle Beşiktaş derbisi takımdaki taşları yerinden oynatabilir.

Akşam

GSCimbom Portal
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray-Fatih Terim ilişkisi içerisinde çarpıcı gelişmeler yaşanıyor… Takımın kötü futbol oynayarak kaybettiği Trabzonspor ve 5-1 yenildiği Başakşehir karşılaşmasından sonra gönderilmesi yüksek sesle konuşulan Igor Tudor için Başkan Dursun Özbek Florya’ya çıkarma yaptı.[/B]

Özbek burada Tudor’u muhatap almadı ve Sportif Direktör Cenk Ergün ile görüştü.

Akşam

Bu nasıl ahlaksızca bir haberdir. Yönetim böyle oldukça gazeteler daha nelere cüret edecek!
 
Aycelli tekrar başkan yapmak kulübü batırır.Hocam bunu görüyor batağın içinde olmak istemiyor haklı.Abdurrahim ya da dürüst başkan olması lazım artık.
 
Hangisi daha egomanyak bilmiyorum
bir daha isbirliginde bulunmalari icin cehennemin donmasi lazim. o zamanda zaten aykut kovulmus olur
 
Bu aysal harbi gerizekalı adammış
3 4 yıl daha tutup tarihin en efsane başkanı olabilirdi
Tek yanılgısı terimsiz başarılı olurum mantığı idi
Şimdi gören dümdüz sövüyor kaçarak bırakmıştı başkanlığı
Gelişi ile gidişi arasında büyük fark var
Drogba sneijder transferi bu hale soktu kendisini

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Botoksludan nefret ederim ama seviyorum.

Beni terkeden nefret ettiğim sevgili gibi gizliden gizliye aşk besliyorum.
 
yalan haber.

ünal aysalı bir daha seçmezler. adam paraları savurdu GS ı batırma noktasına getirdi hiç bir sebep yokken kaçtı gitti.

fatih terimi kovduğundan beri antrenör arıyoruz ne belalı adammış bu ünal aysal.
 
Son düzenleme:
Üst Alt