Fatih Terim, Emre Çolak'ın Transferini Veto Etti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim, Emre Çolak'ın Transferini Veto Etti!


12133267-728xauto.jpg


Deportivo La Coruna ile yollarını ayıran ve Galatasaray ile ismi anılan Emre Çolak'a teknik direktör Fatih Terim'den veto geldi. Deneyimli çalıştırıcının 29 yaşındaki futbolcuyu oyun kurgusunda düşünmediği öne sürüldü.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da önemli bir gelişme yaşandı. Deportivo ile yollarını ayıran Emre Çolak'ın takıma geri dönmesine Fatih Terim'den olumsuz cevap geldiği öğrenildi. Bonservisi elinde olan milli futbolcunun menajeri aracığıyla Galatasaray'a haber yolladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

OYUN KURGUSUNDA DÜŞÜNMÜYOR
Emre Çolak boş sözleşmeye imza atacağını söylemesine rağmen yönetimin Fatih Terim''i ikna edemediği ortaya çıktı. Tecrübeli hocanın yönetimle yaptığı değerlendirmede, "Emre Çolak iyi bir oyuncu ama kafamdaki oyun kurgusunda düşünmüyorum" dediği iddia edildi.

OLAYLI AYRILDI
Emre Çolak'ın Deportivo'dan olaylı bir şekilde ayrıldığı öğrenilmişti. İspanyol basını, Emre'nin sakatlık sorunu olmadığını ve kulüpten izin almadan antrenmanlara katılmadığını yazmıştı.​


 
Emre, Arda, Caner, Semih gelirse hoca bir ihtimal ligi kurtarırım, günü kurtarırım mantığındadır. Ancak Emin, Ali, Süleyman gibi gençlere şans verirse geleceği kurtarma derdin de olur. Bu kararı da verecek adam kendisidir.
 
-----------Volkan babacan---------------
Omar-------Semih----kaan----caner
Arda---M.Ekici----Emre Ç--Emre K.
-------------Oğulcan--falcao---------

Emre C yerine artik baska oyuncu yazmalisin renktas. Belki oraya bir yabanci oyuncu yazma zamani geldi.
 
Hocamın kafasındaki sisteme uymuyorsa yine tek santraforlu, ona da top götüremediğimiz fecaat bir sistem yükleniyor gibi gözüküyor. Beşiktaşlı Çolak'ı zaten çok sevmem de doğru sistemde büyük katkı sağlardı bize. Ama hocamın muazzam sisteminde alıp o fiziğiyle 10 numaraya atacaksak gerek yok tabi, oynasa oynasa Akbaba kadar oynar o pozisyonda.
 
Üst Alt