Fatih Terim: "Galatasaray mücadelesinden vazgeçmeyecek, vazgeçmemeli!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim: "Galatasaray mücadelesinden vazgeçmeyecek, vazgeçmemeli!"


Fatih Terim: "Herkesin tahminlerinde Galatasaray tabii düşük oranda yüzde alıyor bu da çok doğal bir hayli geriyiz. Ancak vazgeçmek hiç hoşlanmadığımız bir şey. Bugün çok iyi bir oyun oynamalıyız ki karşı oyunları bozabilelim. Takımımdan iyi bir oyun bekliyorum."

Terim: "Sakatlının cezalının her türlüsü var bizde. Pandemi öncesi harika oynayan bir Galatasaray vardı. Herkesin seyretmesinden zevk aldığı. Sonrasında maalesef ilk maçla beraber tatsız şeyler oldu. 2 ağır sakatlık 2 cezalı verdik. Sadece içeride değil dışarı da da uğraşıyoruz."

Terim: "Olaylara üzülerek, tepki vererek, isyan ederek devam ediyoruz. 8 oyuncumuz yok tahminim. İşin garibi hep önemli yerlerden yok. Yani merkezden yok önde, arkada, kalede."

Terim: "Galatasaray vazgeçmediğini ispat etmiş bir büyük kulüp. Sonuç ne olursa olsun kazanırsınız, kaybedersiniz, kaybettirilirsiniz her türlüsüne varız. Galatasaray mücadelesinden vazgeçmeyecek, vazgeçmemeli "

Ebnak70WkAEAmk-
 
Üst Alt