Fatih Terim Gelsin mi? - Sayfa 6 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim Gelsin mi?


Terim Gelsin mi?


  • Kullanılan toplam oy
    103
  • Anket kapatılmış .
Bana kalirsa insanimizdaki en buyuk sorun , gecmiste soyledikleri dogru ciktigindaki egosu ve "ben demistim" tavri ile , kendi yanlisi ya da hatasi ortaya ciktiginda o sorumluluktan kacma tarzi arasindaki ucurum

Bunu futbola indirgemiyorum . Bizim konumuz futbol diye buradan ilerliyoruz

Seyirci kulup yonetiminde veya tercihlerinde disaridan da olsa aktif olmak ve sozunun dinlenmesini talep ediyor

Bu durumda eger seyircinin ekseriyeti bir seyi istiyorsa , yonetimler bunu yapar da basarili olursa , "ben demistim!" , yapar ama basarisiz olursa "biz boyle olacagini nereden bilelim , o adamlar orada bu is icin secildiler"

Yonetimler seyircinin dedigini yapmaz da basarili olurlarsa "digerleri kotu , veya , bozuk saat de dogruyu gosterdi" , ve en kotu senaryo , yonetim hem seyirciyi dinlemez hem de basarisiz olursa , Linc !

Burada yonetim , teknik ekip hele hele de futbolculari asla savunmuyorum

Ama seyirci de bu isin bir parcasi ise , kendi oz elestirisini yapacak , her konuda hakli olmadigini kabul edebilecek , ayrica bir olaya ne kadar mudahil olursa , sorumlulugunun da o oranda arttigini anlayacak
 
Mesela disaridan bir ornek verelim . Biz FT ile yirttik . Simdi bir ersun cilginligi kopuyor , neden ? Cunku en son sampiyonluk onunla geldi . Fb 10 senedir sampiyon olamasaydi da "zico da zico.." denirdi

Peki ersun bu baski veya yuksek taleple geldiginde , getirildiginde , fb seyircisi ne oranda bu talebinin sorumlulugunu da alacak

Mesela ersun basarisiz olursa , "zaten 3 kere trabzona gidip kovulan adamdan medet mi umulur.." denmez mi ? Yahut "azizi sevmeyiz ama bir bildigi varmis bu adamla ilgili ..." filan mesela

Ya da . "O sezon ortada fedaci bjk ile aysal terim kaosundaki Gs vardi , son dk golleri ile isi kotardik durust olalim" sohbetleri donmez mi ?

Bu yuzden ya A ya B

Ya seyirciler kulup yonetimleri ile ic ice olarak soz sahibi ama sorumluluk sahibi de olacaklar

Ya da karismayacaklar , ama hesap da sormayacaklar
 
Moyes'u SAF secmisti, sonuc ortada.

Gerci SAF sonrasi hocalar arasinda en iyisi kendisi ama yine de hayal kirikligiydi genel anlamda.

Hocanin baskanliga gecip bir muddet de oradan yonetmesi lazim bu yuzden. Hagi de veliahti olmali nispeten genc 10-15 sene goturur.
Kafasında 3 kişi vardı açıklamıştı

İlk hedef Pepti o kabul etmemişti ikinciyi hatırlamıyorum ama ikisi olmayınca Moyes geldi
 
Gelsin bu sene şampiyon yapsın sezon sonu bıraksın, haziranda doğru düzgün bir yabancı hocayla anlaşalım (tercihen alman) ve kendisiyle en az 3 yıl çalışalım derim. Fikrim bu yönde.
Olmayacağını ben de biliyorum da keşke olsa net güzel olurdu. Hocanın her halükarda bu sezonu kurtarması lazım, sonrasında da Galatasaray'ın artık yeni isimlerle yeni başarı hikayeleri yazması gerekiyor. Sürekli olarak aynı isimler etrafında dönüp duruyoruz, bundan sonra'' 2000 ruhunu yakalamamız lazım '' demecini verenin ağzının ortasına vurulması lazım. Yetti artık yav.

Uplanası bir konu, geçmiş mesajları okurken yorumlarıma denk geldim, daha Tudor baştayken yazmışım bunları çok da doğru söylemişim bence.

Sonra şampiyonluk rüzgarına kapılıp şu yorumu yazmışım.

Saçma sapan bir yorum.

İtiraf edeyim, hocanın bu kadar saçmalayabileceğini gerçekten düşünmüyordum ciddi derecede şaşırttı beni. Eminim pek çok kişi de fikir değiştirmiştir şu son 1-2 ayda.
 
Galatasaraylı olmasam nefret ettiğim bir isim olurdu, Galatasaray'ı tamamen dışlarsak bende sevmem...Kişi olarak sevenler de nesini sever hiçbir zaman anlam verememişimdir.

Bana hic sevmedigim birini hatirlatiyor
Yanlista israr eden
Kitabinda yanlistan donmek olmayan
Yanlisini dogru olarak kabul ettirmeyi aliskanlik haline getirmis birisini

Yaşim 22 dunya gorusum siyasi dusuncem kendimi ifade ediş seklim 14 15li yaslarimdan sonra oluşmustur
O yaşlardan itibaren terimi sevmiyorum
13 14teki rezalet baslangici
Y.dnin yaninda durusu
Milli takimdaki basarisizliklari
Karakteri
Benim dunya gorusumle tepeden tirnaga zit
Şu surec bi an once biter de kendisi icinde bizim icinde en hayirlisi olur umarim
 
Sadece Terim'i değil uzaktan gördüğüm siyasetçi, sporcu vb. kimseyi öyle sevme huyum yoktur fazlaca. Ama Terim, Hagi gibi adamların yeri çok ayrıdır Galatasaraylılar için.

Ancak geçen sene göreve gelirken olanlar kendisine dair bakışımda çok ciddi soru işaretleri oluşturdu. Hem de çok.
 
Üst Alt