Fatih Terim Gelsin mi? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim Gelsin mi?


Terim Gelsin mi?


  • Kullanılan toplam oy
    103
  • Anket kapatılmış .
Soru basit arkadaslar Terim Gelsin mi Gelmesin mi ?
Fark ettigim uzere bazi kisiler terimin gelmesini istemiyor forum baskisindan gelmesin diyemiyor. Bazilari ise denize dusen yilana sarilir misali istiyor. Bazilarida ne olursa olsun bize her yol Terim diyor.

resized_20e21-3c7eb13d5181313.jpg
 
Son düzenleme:
İnsanlar sevebilir ya da sevmez fark etmez ama konu Galatasaray'sa gerisi teferruattır... Galatasaray şampiyon yapıp çıtayı yükseltip camiayı bütünleştirip tekrardan yükselişe geçmemizi Terim hariç hiçbir teknik direktör yapamaz. Artan yayın gelirleri, sponsorluklar, cl gelirleri gibi endüstriyel boyutta düşünürsek Terim'den başkası bizi kurtaramaz eğer ki başkası gelir başarılı olamazsa önümüzdeki 4-5 sene şampiyon dahi olabileceğimizi düşünmüyorum. Bu sene bir atılım yaptık 40-45 m euro gibi ciddi bir bütçeyle transferler yaptık devre arası da 10-15 m euro gibi bir bütçeyle transfer yapacağız eğer ki olamadığımız taktirde çok şey kaybederiz sadece keşke gidecek olan 1 tane şampiyonluk olsa ama günümüz için bunu söyleyemem her şampiyonluk mali açıdan çok önemli bir hal aldı ve bir şampiyonluk rakipleri saf dışı bırakabiliyor
 
Terim gelmezse olası senaryoyu söylüyorum, gerçekçi senaryoları da konuşmak lazım sadece bu konuyu Terim üzerinden de konuşmamak lazım...
20 Ocak günü seçim biter yeni bir hocayla anlaşılır kendisi yabancı olur ve 1 gün sonra kayseri gibi zorlu bir deplasmana çıktıktan sonra bu sene herkes şampiyonluktan ümidini keser seneye için bu hocanın bir şeyler yapmasını bekler tabi bu sırada şampiyon olan takımın bizden yaklaşık olarak 50-60 m euro fazla bir ekonomisi olacağı için aradaki çıta git gide artar hele ki bu sene şampiyon olamazsak seneye rakiplerin kadroları daha da güçlenirken biz maliyet olarak hiçbir şey yapamaz durumda olacağız ve yabancı hocanın sürprizler yapmasını bekleyeceğiz.

Yabancı hoca gelecekse jupp heynckes gibi kulübe devrim yapabilecek bir hoca gelmeliydi ama sezon ortasında olduğumuz için guardiola gelse kusura bakmayın da şampiyon dahi olamayız hangi yabancı hoca devre arası gelip de bir takımı şampiyon yapmış inanın ben hatırlamıyorum. O yüzden çare belli çok uzağa gitmemek lazım şampiyon olup önümüzdeki senelere rakipleri tamamen alt etmek istiyorsak bu sene çok ama çok kritik eğer ki bu sene rakiplerden biri olursa asıl çıtayı onlar belirleyecek.
 
kesinlikle gelmeli mevcut durumda rakibimiz tinerciler veya fener degil rakibimiz medya tüpcü hakemler yani dış gücler

bunlara tek laf edemeyecek hoca isterse pep olsun şampuan olamayız

bizim liglerde cirkef ve sessiz olmayan insanlar is yapar yani terime mecburuz
 
Üst Alt