Fatih Terim: "Hani geçen sene düdük astırdılar 2 namuslu adama? Hani, nerede?" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim: "Hani geçen sene düdük astırdılar 2 namuslu adama? Hani, nerede?"


1592772809674.png

Fatih Terim: "2 haftadır tatsız geçen maçlar oynuyoruz. Hepimiz emek veriyoruz, beklentilerimiz oluyor ama maalesef iyi şeylerle karşılaşmıyoruz. Futbolun bir dengesi vardır, bu dengeyi bozduğunuz zaman işin ucunu kaçırırsınız."

Fatih Terim: "Virüsü bedenlerde değil, zihinlerde ve niyetlerde arayacak bir buluş bekliyorum. En son bu saniye kuralı ne zaman çalındı, bilmiyorum."

Fatih Terim: "Ne Rize maçında, ne bu maçta, ne sakatım için, ne cezalım için hiç ağzımı açmadım. Bizim sıkıntımız onlardan değil ki bizim sıkıntımızın kimlerden olduğu çok açık. 2 haftadır bize gereğini yaptılar."

Fatih Terim: "Geçen sene düdük astıranlar, arkadaş VAR'da bugün. Hani geçen sene düdük astırdılar 2 namuslu adama? Hani, nerede?"

Fatih Terim: "Maçın son anlarında içeri gittim. Ne yapayım? Sahada kalıp ceza mı alayım? Ben kenarda olsaydım, kalecinin kalesinde durmayıp kenarda durmasını talimat verirdim."

Fatih Terim: "Ben başkalarının yaptığını yapsam, 100 maç ceza yerim. O fırsatı vermek istemiyorum."

Fatih Terim: "Bugün hangi futbolu konuşacağız? Muhteşem oynayan bir Galatasaray. Eksik kaldık, doğrudur. Kendi hatamızdan eksik kaldık. 10 kişiyiz, yine iyi oynuyoruz. Saha içinde ayarı kaçırırsanız başınıza iş alırsınız."

Fatih Terim: "Bu iş deklarasyon yayınlamayla olmuyor sesini fazla çıkarmak gerekiyor."
 
Böyle dengesiz bir sezon için fatih hocaya yüklenecek değiliz önce yönetim takımı bu hakemlerden korusun futbolu da konusuruz. Fatih hocam umarım cesaretini kazanır seneye tüm çöpleri yollayıp takımı düzene sokar. İlk yarıda bu kadar rezil olmasaydık hakemler bu cesareti bulamazdı. Fakat bu gerçek 2 haftadır bize yapılanları aklamıyor.
 
:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd: Ben artık gülüyorum bu adama sadece gülüp geçiyorum utanma arlanma sıkılma kalmamış bunda. Huylu huyundan vazgeçmiyor işte, sen maç 3-2 olduktan sonra takım 10 kişiyken maçın en iyi 2 oyuncusu Feghouli ve Mariano'yu oyundan çıkar yerlerine Jimmy Linnes'i al maçı kendi ellerinle Antep'e ver utanmadan sıkılmadan bunları konuş. Yok abi ben usandım ben bıktım yıldım artık bu adamdan.
 
Lan 3 senedir Belhanda sevdandan kurtulamadın be.Bugün takımın puan kaybetmesinin en büyük nedeni yine senin evladın Belhanda.Durup dururken kendisi görmese de Ahmete kırmızı kart göstertti.Hep başkası suçlu.İğneyi ne zaman bulacan da kendine batıracan acaba.Çuvaldızı başkasına batırmayı bırak artık.
 
Fatih Hocam artik emeklilik vaktin geldi, berbat futbol oynuyoruz degişikliklerin berbat, yardimci hocalarin pasif, artik torun torba sevme zamanin geldi..
 
9 kişi oynattın Falcao çıkınca takımı 3 dk gol yedik
2. gol senin ve Okan danasının hediyesi
Durmuştu maç o ara soksaydın ya değişiklikleri
 
9 kişi bile iyi oynuyordu takım. Ta ki belhanda davari geriye o şiddetli pası atana kadar. Gerisi zaten panik halinde geçti.
Yazık oldu hemde çok.

Hakem konusunda haklı ama hatalı işleri de var. Eksik/sakat çok ama son adam kalana kadar Selçuk oynayamaz. Formayı haketmeyen ritimi olmayan birsuru de adam var takımda. Maç eksiği falan değil sezon boyunca formayı haketmediler.



GSCimbom Mobile App
 
Klassik terim taktigi

Ceza alimde, yonetim beni kovsun bende evde torun sevim.

Artik butun ekibine al de git, yardimcilarin fiyasko, teknik ekibin fiyasko, scoutlarin fiyasko, performans antrenorlerin fiyasko.

Takim ayakta duramiyor yaw, ayakta.
 
Üst Alt