Fatih Terim Harekete Geçti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim Harekete Geçti


Fenerbahçe’nin geniş transfer listesi, Galatasaray’ı harekete geçirdi. Bunun nedeni listede bulunan birçok ismin, Fatih Terim tarafından daha önce yönetime sunulan raporda yer alması... Tecrübeli çalıştırıcı bu nedenle yöneticilerle mini bir zirve yaptı. Terim, Mehmet Ekici, Alper Potuk, Serdar Aziz, Yiğit Gökoğlan ve Kemal Tokak gibi genç ve yerli futbolcular için mutlaka kulüpleriyle temasa geçilmesini isteyerek, “Geleceğin Galatasaray’ını kurmak için bu oyunculara ihtiyacımız var. Tabii ki hepsini transfer edemeyiz. Ancak bu futbolcuların birçoğunu kadromuza katmamız gerekiyor. Bunun için de sık sık oyuncularla ve kulüpleriyle görüşme halinde olmamız gerek” ifadelerini kullandı.



HAZARD İÇİN LOBİ



Fatih Terim, bu oyuncuların dışında Gaziantepsporlu Dany’le de yakından ilgileniyor. Ünal Aysal ise, Aykut Kocaman’ın listesinde 1 numara olan Eden Hazard için yeniden harekete geçmeye hazırlanıyor. Başkan’ın, Avrupa devlerinin peşinde olduğu genç yıldızın Türkiye’ye gelmeyi kabul etmesi halinde, forma giyeceği kulübün Galatasaray olması için Belçika’daki bağlantılarını kullanmayı planladığı öğrenildi.



“TERİM’İN BEĞENMESİ GURUR VERİYOR”



Eskişehirsporlu Alper Potuk, Radyospor’da Özgür Sancar’ın konuğu oldu. Alper, Galatasaray’ın kendisiyle ilgilenmesi konusunda açıklamalarda bulunarak, “Eskişehirspor’la 2013’ün mayıs ayına sözleşmem var. Gelecek teklifleri kulübüm değerlendirir. Kulübümle Galatasaray anlaşırsa, seve seve oynarım. Ama altyapısından yetiştiğim kulübüme para kazandırarak gitmek istiyorum” diye konuştu. Genç orta saha oyuncusu, Fatih Terim’in Türkiye’nin en iyi teknik adamlarından biri olduğunu ifade ederken, “Onun tarafından beğeniliyor olmak benim için çok önemli ve gurur verici. Sezon başında kulüpler görüştü; ama maddi konularda anlaşamadılar. Ancak bir anlaşma sağlanır ve bu Eskişehirspor’un menfaatleri doğrultusundaolursa, transferimden büyük mutluluk duyarım” diyerek sözlerini tamamladı.



kralspor
 
Cevap: Fatih Terim harekete geçti



Serdar Aziz ve Mehmet Ekici ilaç gibi gelir bu takıma hem yerli hemde gelecekleri parlak iki oyuncu..



Serdar Aziz Bursada basladım , Bursada bitirecem demişti ama bu sözleri Sercan ve Volkanda söylemişti yanlıs hatırlamıyorsam.
 
Cevap: Fatih Terim harekete geçti



Bize ne fener'in transfer listesinden yahu.Neyse.:ays:

Mehmet ekici, alper potuk, serdar aziz gibi isimler gerçekten çok iyi olur.Keşke alabilsek...

Ayrıca fener hala yüzsüz bir şekilde hazard'ın peşinde mi acaba :eek: Adam 'Sol bacağıma mı 18 milyon vermişler' gibi bir açıklama yapmıştı.
 
Cevap: Fatih Terim harekete geçti



Listede adı geçen Türk oyuncular alınsa ne kadar güzel olur bee 3 tanesine de razıyım ha birde Hasan Ali Kaldırım olsun o listede :D
 
Cevap: Fatih Terim Harekete Geçti



Mehmet Ekici

Serdar Aziz

Eden Hazard



bu 3'ü gelsin 1 yıl transfer yasağı gelsin gıkım çıkmaz.3 taşla 3 kuş gibi valla.Stoper sorunu biter,orta saha alternatifi olur,kanat sorunu tarihe karışır.Hepsi de 20-21 yaşlarında ve potansiyel isimler.
 
Cevap: Fatih Terim Harekete Geçti



önem sırasına göre serdar aziz, alper potuk, yiğit gökoğlan gelsin sırayla daha da yerli adama ihtiyaç yok şimdilik. ekici zaten gelmez zor o iş.
 
Cevap: Fatih Terim Harekete Geçti



Hazaard olmaz da diğer Türkler için çok rahatız .İstersek hepsini alırız :D
 
Cevap: Fatih Terim Harekete Geçti



Hazard'ı bizim takımda görmek için önce uyumamız lazım ki rüyalara dalalım

Ben ek olarak Ömer Toprak alınsıncıyım.
 
Cevap: Fatih Terim Harekete Geçti



Hazard Türkiye'ye gelmez.He bir şey olurda gelirse geleceği tek takım biz oluruz.Fransa'da güçlü bir lobimiz var.Ribery transferi de bunun en iyi örneği.
 
Cevap: Fatih Terim Harekete Geçti



şu hazard gitsede artık reale falan bizde kurtulsak.



hala bu forumda hazardın türkiyeye geleceğine inananlar var.
 
Üst Alt