Fatih Terim ile İç Sahada 103 Galibiyet | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Galatasaray bu akşam saat sahası Türk Telekom Stadyumu'nda Bursaspor'u ağırlacak. Geçtiğmiz hafta Kasımpaşa deplasmanından eli boş dönen Galatasaray bu zorlu mücadeleden mutlak 3 puan çıkarmak istiyor.

QVLZmg.jpg

Fatih Terim'in takımın başına yeniden gelişi ile birlikte 10 karşılaşmada toplam 25 gol kaydeden Galatasaray, Bursaspor karşısında 3 puan mücadelesi verecek.

Fatih Terim, Türk Telekom Stadyumu'nda kaybetmiyor.

Fatih Terim'in dördüncü kez takımın başına geçmesi ile birlikte Spor Toto Süper Lig'de bir çıkış yakalayan Galatasaray bu akşam sahasında Bursaspor'u ağırlayacak. Ligde zor günler geçiren ve teknik direktör Paul Le Guen'in istifası gündeme gelen Bursaspor karşısına galibiyet parolası ile çıkacak Galatasaray'da karşılaşma öncesinde dikkat çekici bir istatistik göze çarpıyor.

FATİH TERİM İLE İÇ SAHADA 103 GALİBİYET

Galatasaray iç sahada Fatih Terim yönetiminde kolay kolay kaybetmiyor. Fatih Terim'li Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 140 iç saha maçının sadece 13'ünü kaybetti. Fatih Terim yönetiminde Galatasaray bu karşılaşmaların 25'i berabere bitirirken toplamda 103 galibiyet elde etti.

Fatih Terim'in Galatasaray - Bursaspor maçı ilk 11'i

Teknik Direktör Fatih Terim, taktik çalışmada as takımda bu kez büyük bir sürprize imza atmadı. Mariano'yu 2 haftalık aranın ardından Linnes'in yerine sahaya sürmesi beklenen Terim, Kasımpaşa maçında sakatlanan Serdar Aziz'e yine ilk 11'de görev verecek. Öte yandan orta sahada ise Tolga'nın yerine Belhanda oynayacak.

Galatasaray doktoru Yener İnce, son karşılaşmada bayılan Bafetimbi Gomis'in oynamasında tıbbi bir sakınca olmadığını söylerken, Serdar Aziz'in MR sonuçlarında ise korkulacak bir şeye rastlanmadığını belirtti.

Galatasaray'ın ilk 11'i: Fernando Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Yuto Nagotomo, Ryan Donk, Selçuk İnan, Sofiane Feghouli, Garry Rodrigues, Younes Belhanda, Bafetimbi Gomis
 
Son düzenleme:
Artik her ic saha maci öncesi böyle haber mi yapilacak acaba? :D

Daha 2 hafta önceki mac öncesinde böyle haberler vardi.
 
Üst Alt