GSC Anket - Fatih Terim İstifa Etmeli mi? - Sayfa 7 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Anket Fatih Terim İstifa Etmeli mi?


Fatih Terim'in Geleceği

  • Hemen istifa etmeli

  • Sezon sonu istifa etmeli

  • Gelecek sezon devam etmeli

  • Çok geç kaldı


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bazıları da çıkıp başlığın altında 4-5 post atmış, sanırsın hocanın avukatı.

Görüşünü yazarsın çekilirsin kenara. Galatasaray taraftarı boyun eğmiş durumda; bitik, enerjisi ve heyecanı kaybolmuş durumda. Bu durumda olmamızın bir kaç sebebi var. Bu sebeplerini birer birer açıp incelediğin zaman işin içinden sürekli teknik ekip çıkıyor.

Benim 7 ay önce eleştirdiğim ve başlığında yazmama müsade edilmeyen Luyindama'yı bugün bütün Galatasaraylılar yerin dibine sokuyor. Ve işin komik tarafı ona israrla 8 milyon euro ödeterek Fatih Terim'de bu sürece dahil oluyor.

Kötü futbol oynamıyoruz. Kötü futbol oynamak için işlemeyen bir sistemin olmalı ki kötü dersin. Biz futbol felan oynamıyoruz. Ve bu performansı bizlere gösteren, birer birer Fatih Terim ve ekibinin onay verdiği ve ya bizzat aldırdığı oyuncular.

Defanstan top çıkaramıyoruz diye Luyindama hedef gösteriliyor. Bu adam Standard Liege'de Pique miydi? De Ligt miydi? Ne diye aldın ozaman? Kim dedi sana git 8 milyon euroyu 2 pas yapamayan adama göm diye?

Şener'e küfür ediliyor sosyal medya'da, kim aldı Allah adına soruyorum, kim aldırdı bu oyuncuyu Galatasaray'a? Avukatlığını yapanlara soruyorum çıkın yazın 'evet, Terim'im rezil kadro mühendisliği' diye.

Işte sizin sıkıntınız bu. Geçmişte ki başarılara takılı kalıyorsunuz. Lucescu Shaktar'da başarılı oldu 20 sene de kazanmadığı kupa kalmadı neredeyse, gitti ayrıldı adam oradan, adamın yüzüne bakmadılar.

Yenilik her zaman önemlidir. Biz takılı kalıyoruz sürekli..

Devre arasında istediği bütün oyuncular alındı hala ve tek hedefimiz M. Cengiz ve yönetimi. Yalnız kalıyormuş. Yav 'Floryanın anahtarını verin Fatih hocaya' diyen sizlersiniz! 2 mağlubiyette başkan Florya'ya gidip elini mi tutsun ne yapsın?

Bu arada bırakın da insanlar ne yazmak istiyorsa yazsın, sürekli müdahale edilmesin. Sürekli burada avukatlık yapmanıza da gerek yok. Siz Galatasaraylıysanız biz de en az sizin kadar öyleyiz merak etmeyin. Bizde paramparça oluyoruz, uyuyamıyoruz mağlubiyetten sonra.
 
Son düzenleme:
Yeni bir gün yine bir burukluk içimde sevgilisinden ayrılmış biri gibi sanki kötü bir haber almış insan gibi kalbimde içimde bir sıkıntı , evet futbol her şey değildir olmayabilir ama çoğu şeydir güzel şeydir takımına aşık olmak yenildiğinde üzülmek zor olsa da sevmek bağlı olmak çok hoş bir şeydir yeniden ayağa kalkabilmek bunu başarabilmek çok önemlidir bunu yapacak gücede sahiptir Galatasaray ne diyelim OLMASAYDI SONUMIZ BÖYLE!
 
Üst Alt