Fatih Terim, Kadroyu Değiştiriyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim, Kadroyu Değiştiriyor!


Antalyaspor ile pazartesi günü karşı karşıya gelecek olan sarı kırmızılılar, seyircisi önündeki maçı hem iyi futbol oynayarak kazanmak hem de farklı galip gelmek istiyor... Terim ise buna göre sistem ve kadrosunu belirledi.

Sürprizlerin olacağı kadroda Muslera cezalı olduğu için kaleye geçemeyecek... Onun yerine Fransız kaleci Carrasso eldivenleri eline geçirecek ve kaleyi devralacak... Esas değişim ise orta sahada yaşanacak.




Fatih Terim, Belhanda'yı ilk 11'e monte edecek. Uzun süredir ligde ilk 11'de forma giyemeyen yıldız futbolcu, Fatih Terim'den bulduğu şansı en iyi şekilde değerlendirmek durumunda... İşte, Terim'in kafasındaki kadrosu ve olası Antalyaspor maçı ilk 11'i...


CARRASSO






MARİANO






SERDAR AZİZ






MAİCON






NAGATOMO






SELÇUK İNAN






TOLGA CİĞERCİ






RODRİGUES






BELHANDA






FEGHOULİ






GOMİS




857708.jpg
 
Selçuk ve Tolga Ciğerci, olay bu iki oyuncu da bitiyor. Belki kendi evimizde Antalya maçında sıkıntı çekmeyiz ama bu iki oyuncunun da sürekliliği yok hatta Yasin de bunlara dahil. Oynadıkları mevki kritik bir bölge ve takımın ayakta kalması açısından dinamikliğin ön planda olduğu yer. Bu iki oyuncu bazen iyi oynarken çoğu zaman saç baş yolduruyorlar.

Donk, çok umursamaz bir oyuncu hüviyetinde olduğundan bunların yanına bunu da ekleyebiliriz. Aslında kadromuzda o mevkide oynayacak Fernando dışındaki 3 (Selçuk,Tolga,Donk) oyuncu da bazen kağıt üstünde ideal kadro gibi gözükse de maçın içinde bizi sinirlendirecek çok olaya dahil oluyorlar.
 
donk ve tolga ikilisinde israr edilmeli sivas maçında yenildik diye faturası bu ikiliye çıkmamalı içi geçmiş selçuk 11 oyuncusu olamaz.
 
Donk önündeki adama top atamıyor, sırf fiziği yüzünden oraya monte etmek aykutluk bir hareket olur. Selcuk-Tolga denenmeli bu maç
 
tolga bosun teki.
bos bos kosuyor bi halt yok.
tamam sezon basinda bi kac gol atti ama yinede top ayagina geldigi zaman ne yapacagini bilmiyor.
öldürüyor oyunu, topu birde cok bekletiyor ayaginda, donkun top kontrolü iyi, ekstra is yapmiyorsada hic topu kayip etmiyor.
ve öndeki veya yanindaki arkadasina pas atiyor oyunun akisinin devamligini sagliyor. farkina vardiysaniz donka top geldimi ila bizde kaliyor ama tolgaya gelince ha gitti gidecek moduna giriyoruz, savruk herif.
 
Son düzenleme:
Üst Alt