Fatih Terim: "Kaldırın başınızı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim: "Kaldırın başınızı"


“Kaldırın başınızı” diyen tecrübeli çalıştırıcı, havaalanında kendilerini karşılayan taraftarları hatırlattı. “Konya ve Antalya maçlarını onlar için kazanmalıyız” dedi.

Galatasaray son iki maçından galibiyet çıkartamazken eleştiriler de gecikmedi. Özellikle Demir Grup Sivas mağlubiyeti sonrasında oyuncular ve teknik heyet hedef noktası haline gelirken Fatih Terim ipleri yeniden eline aldı.


Büyük üzüntü yaşayan oyunculara "Kaldırın başınızı" diyerek Atiker Konya ve Antalya maçlarını hedef gösterdi. Özellikle kupada turu geçmelerinin çok önemli olduğunu kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, "Biz güçlü bir takımız ve Konya maçı ile yeniden ayağa kalkacağız" dedi.

Taraftar İnanıyor

Sivas dönüşü gece saat 00.30'da havaalanına gelen Galatasaray taraftarlarının desteğini hatırlatan Terim, "Bu sevgiyi, inancı, desteği görüyorsunuz. Galatasaray taraftarı birlikte başarılı olacağımıza ulaşacağımıza inanıyor. Bu da onun belgesi. Bize yakışmayarak aldığımız bir mağlubiyet var. Ama kaybedilmiş bir şey yok. Tam tersi çıkaracağımız dersler var. Bu mağlubiyetten daha da güçlü çıkmalıyız. Önümüzde lig ve kupa maçları var. Belki kayıplar olacak ama biz bırakmayacağız. Her maça daha inançlı çıkıp sonuna kadar bu yarışı kovalayacağız" ifadesini kullandı.




841862.jpg
 
İnşallah seri galibiyetler ve Fernando 'nun dönmesiyle takım komple şampiyonluk havasına girer

Ve Galatasaray o şampiyonluk havasına girdiği zaman taraftarıyla takımıyla bütün olduğu zaman diğer rakiplerin ne yaptığı hiç umrumuzda olmaz çünki biz şampiyon olacağız ...
 
byle sevgi,byle aşk nerde var... ndiaye de olmasa, fernando da olmasa , imparator bir çözüm bulup bizi şampiyon yapacaktır
 
Üst Alt