Fatih Terim: "Önemli olan ligi lider bitirmek" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5aad60430f25441fa884fcb8.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 0-0 biten Fenerbahçe derbisi sonrasında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in maç sonu açıklamaları şu şekilde:

Açıkçası oyun beni tatmin etti. Defansı organize edebilirsiniz, tüm taktik organizasyonları yapabilirsiniz ama top çizgiyi geçmeyince yapacak bir şey yok. Pozisyon oyununu iyi oynadık. Rakibimiz ile puan farkını korumak iyi gibi görünüyor ama yenmek için çok uğraştık. Oyuncularımızın oyuna konsantre oluşundan memnunum. Buradan gelen gelmeyen Galatasaray taraftarlarına teşekkür ediyorum. Sahaya girmediler. Galatasaray seyircisi çok anlayışlı davrandı bize. Galatasaray camiasındaki insanlar ve taraftarlarla aramızdaki mesafeyi kapatacağız, öyle gözüküyor. Ben de geldiğimden beri bu noktayı işaret ediyorum, bütün Galatasaraylılar bir olmalı diye. Bir bütün olarak çok iyi duruyoruz.

İçi dışı yok, çıkıyoruz, oynuyoruz: Kazanmak için de uğraşıyoruz. Amacımız nerede olursa olsun kazanmak. İnşallah bu milli takım dönüşü içerideki maçı başlayıp sonuna kadar devam ederiz istikrara. Ligi lider bitirmek önemli.

GSCimbom Portal
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir daha gitme hocam , özlemişiz şu özgüveni yaa


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Umarim sampiyon oluruz ama bunun icin hem Besiktasi hem Basaksehir maclarini kazanmamiz gerek, tabiki ilk once Trabzon var.
 
Şu saatten sonra evimizde herkese koyar geçeriz, sıkıntı yok.

Hocam katılıyorum sana sonuç olarak sezon sonu şampiyon olmak bilmem kaç yıldır öyle yada böyle bir şekilde kendi evinde yeniyorum geyiğinden daha önemlidir.

İnanıyoruz sana, 21. şampiyonlukta seninle gelecektir.
 
Belhand, selcuk, tolga, Feg, Linnes gibi vasat altı oyuncular vardı sahada.

Doğru oyunu çöp topcularla oynadık. Sonuç normal.
 
Tolga onu atsa kazanmıştık. 6 sene önce baros atsa kazanmıştık. O stadda şampiyon olduk ama bir türlü yenemiyoruz.
 
Trabzon maçı korkutuyor beni, son senelerde hep puanlar aldılar bizden hatta kazandılar. Trabzon maçını kayıpsız geçersek Başakşehiri falan yeneceğimizi düşünüyorum.
 
Üst Alt