Fatih Terim Onu Sordu: Raphael Holzhauser | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
raphael_holzhauser.jpg

Bir dönem Riekerink'in de onay verdiği ancak transferi bir türlü gerçekleştirilemeyen Raphael Holzhauser yeniden Galatasaray'ın gündemine geldi.

Süper Lig'de son haftayı bu sezonun flaş ekibi Göztepe karşısında galibiyetle kapatan ve devre arasına moralli giren Galatasaray'da Fatih Terim'in istediği oyunculardan birinin Avusturya Wien'li Raphael Holzhauser olduğu öğrenildi.

Maliyeti Az ve Geleceğe Yönelik

24 yaşındaki Holzhauser'i geçtiğimiz sezon başında da Galatasaray'la anılmış, hatta dönemin teknik direktörü Riekerink de oyuncuya onay vermiş ancak transfer bir türlü gerçekleşmemişti. Terim'in ocak ayında mutlaka takıma takviye istediği ve sezon başı harcanan büyük paralar nedeniyle kulübü zora sokmadan, ince eleyeip sık dokuyarak transfer yapmayı planladığı bildirildi.

Bonservis bedeli yaklaşık 1,5 milyon euro olan Holzhauser, Galatasaray yönetimini de maddi açıdan hiç zorlamayacak bir oyuncu niteliğinde.

Sol ayaklı olan ve 1,93'lük boyuyla orta sahada hem ön libero hem de ileriye dönük oynayabilen Avusturyalı oyuncu, hava toplarında da hakimiyetiyle biliniyor.

Fanatik/Hakan Ateşler
 
Avusturya Bundesliga'da(lig kalitesi belli ama) performansı iyi sözleşmesi bittiğinden dolayı haberdeki bonservis ücreti de doğru gibi duruyor.

XKGSu6.jpg

kwEfpe.jpg
 
Genel olarak disiplinsiz, lakayt Arap topçular yerine disiplinli, iş ahlakı olan Avusturyalı, Polonyalı, Çek, Slovak, Sloven, İskandinav vs. topçuları her daim tercih ederim.
 
Başak istiyormuş
Holzhauser'in menajeri Alexander Sperr; "Başakşehir kesinlikle Raphael'i istiyor. Teklifin tutarına da bu yansıtıldı" dedi.
 
Üst Alt