Fatih Terim: "Önümüzdeki günlerde ne olacağına bakacağız" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim: "Önümüzdeki günlerde ne olacağına bakacağız"


fatih-terim-bosna-hersekli-yoneticilerle-gorustu,Mz9wOhvtxke8jjkl-vkeJw.jpg

Bosna Hersek Futbol Federasyonu yetkilileri, deneyimli teknik adam Fatih Terim ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

Sözleşmesi sona eren Mehmed Bazdarevic ile yollarını ayıran ve yeni teknik adam arayışındaki Bosna Hersek, Fatih Terim ile bir görüşme gerçekleştirdi. Yeniköy'deki bir restaurantta yenilen yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Fatih Terim, "Bosna Hersekli dostlarımızla yemek yedik. Onları burada görmekten son derece memnunuz. Tarık Hodzic benim eski takım arkadaşım ve dostum. Önümüzdeki günlerde ne olacağına bakacağız. Herhangi bir anlaşma olursa açıklama yaparız" dedi.

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bosna Hersekli eski futbolcu Tarık Hodzic ise, "İki taraf da düşünecek. Fatih Terim inşallah gelir. Bosna halkı Fatih Terim hocayı çok istiyor" ifadelerini kullandı.

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bosna Hersekli eski futbolcu Tarık Hodzic'in aracılığıyla ayarlanan görüşmede, Bosna Hersek Futbol Federasyonu heyetindeki Zvjezdan Misimovic ve Sead Kajtaz da yer alacak.

HODZİC ARACI OLDU
Hodzic, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Terim'e milli takımın isteğini ilettiğini ve görüşme gerçekleştirmeleri gerektiğini söylediğini aktararak, Terim'in Bosna Hersek Milli Takımı için çalışmasının ihtimal dahilinde olduğunu bildirdi.

Görüşme öncesi açıklamalarda bulunan Hodzic, "Federasyon, Fatih Terim gibi uluslararası çaptaki bir teknik direktörün finansal olarak ödemesini yapamaz ama tecrübeli çalıştırıcının görevi kabul etmesine neden olacak kaliteli bir takımımız var. Her şey yarın öğleden sonra gerçekleştirilecek görüşmeden sonra belli olacak." diye konuştu.

Hodzic, milli takımın Terim ile "harika" başarılar elde edebileceğini vurgulayarak, "Terim, bilgi, karizma ve otoriteye sahip. Bu özellikler de milli takım için hayati şeyler. Onun teklifi kabul etmesi, milli takım için harika bir şey olur." ifadelerini kullandı.
 
Dünya kupası yapıp sezon sonu şampiyon takımın başına geçiyorsun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Böyle başlıklar atmayınız arkadaşlar. Kalp krizi geçireceğiz.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
bu kıro gelirse sağlam bir paragraf küfür edip epey bir myc alırım herhalde. admin terimci çıkarsa belki ban bile verebilir. :(
 
Galatasaray'in sana ihtiyaci oldugu vakit gidip Bosna Hersek Milli takimi ile anlasirsan, benim icin bitmissin demektir.
 
Bence nezaketen görüşmüştür hemen şaapmayın


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Fatih hoca bu yönetime gelmez. Muhtemelen yeni başkan adayının kozu olacaktır Terim


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Genel kurulun terim teveccuhu olmadigini daha kac kez yazmam lazim ?

yonetim boyle bir adim atarsa secim kazanir degil esasen kaybeder

aysal doneminde bunu dengeleyecek cok adam vardi hatri gececek yonetime giren

kisaca bu yonetimle terim imkansiz
 
Üst Alt