Fatih Terim: "Oyuncularımın reaksiyonundan memnunum, sonuçtan değil" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim: "Oyuncularımın reaksiyonundan memnunum, sonuçtan değil"


1575225644741.png

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-1 berabere kaldıkları Trabzonspor maçını yorumladı.

Fatih Terim: "Özellikle ilk yarı herhangi bir pozisyon vermedik. Birkaç pozisyonda da çok yaklaştık, son kararı iyi verebilsek, Belhanda özellikle geçen seneki gibi olsa devreye önde girebilirdik. Trabzon'da Trabzonspor'la oynamak kolay değil tabii.

Terim: "Her sezonun kendi içinde bir kırılma noktası vardır. Bu oyunun karşılığı kazanma olabilirdi. 1-1'ken bir pozisyon verdik, orada da geriye düşebilirdik. Bu tabii sonuç oyunu, kutunun içinde birilerinin vurması lazım. Donk'u Adem'in yanına gönderme imkanımız oldu."

Terim: "Bir defa baş kaldırılarını, isyan etmelerini, skora tabii, kabullenmemelerini ve alıştığımız bir Galatasaray gördüğümüz için bir nebze, sonuçtan bağımsız beni mutlu etti. Umarım bu oyun için kırılma noktası olur."

Terim: "Oyuncularımın reaksiyonundan memnunum, sonuçtan değil."

Terim: "Bir sezon yıpranmış Feghouli hiç dönmeden Afrika Şampiyonası'na gitti ve sonuna kadar kaldı. Sonra çok fazla izin verememişiz. Ocak ayına kadar ondan bazı şeyler bekliyorum, o da oluyor."

Terim: "Lemina çıkmasını istemediğim oyunculardan biriydi ama birkaç ay takımdan ayrı kalabileceği bir durumu 1 haftaya indirebilirsiniz. Benden geldi şimdi özür diledi, dilemesine de gerek yoktu."

Terim: "Eray, kendisine saldıran biri yüzünden karakola gitmek zorunda kaldı. Bugün bu yüzden Hande yanımda çıkmak durumunda kaldı basın toplantısına."

Terim: "3 puan alsaydık çok daha ciddi bir kırılma noktası olabilirdi. Daima mağlubiyete reaksiyon gösteren bir Galatasaray vardı, daha doğrusu benim takımlarım böyle olurdu ama bu sezon buna şahit olamamıştık. Bu beni sevindirdi, bugün bunu gördük."

Terim: "Tabii bunu gol yemeden de görmek gerekiyordu. Burada kırılma noktası olacaksa inşallah bu oyun olacak."

Terim: "1-1'den sonra %100 olan tek pozisyon Sörloth'unki. Nwakaeme'ninkilere öyle diyemeyiz. Akan oyunda savunmamız yerini almışken olan pozisyonlara %100 diyemeyiz."

Terim: "2 forvetimiz yok, yıllardır sol açık oynayan Adem'i koyuyoruz, yetmiyor stoperi ileri gönderiyoruz. Buna rağmen çok atak yaptık. Ömer'in vuramadığı, Yuto'nun kesemediği, Emre'nin pozisyonu..."

Terim: "Daha fazla %100 pozisyon bulmamız gerekirdi ama bu şartlarda böyle oynayıp da açık vermeyi yeğlerim."
 
fatih terim gif ile ilgili görsel sonucu
 
Sonuçtan memnun değilmiymiş? Yapma ya! Gayet memnunsundur sonuçtan. Biz bile memnunuz. Ts fark atar diye beklerken puan aldık
 
Üst Alt