Fatih Terim Sistemini Belirledi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
DTR8IbhWsAY_N2E.jpg


Fatih Terim'in gelişiyle birlikte yeni bir hava yakalayan Galatasaray'da ikinci yarı çalışmaları Antalya'da devam ediyor.

Güzel bir çalışma ortamı ve oldukça moralli geçen antrenmanlarda deneyimli teknik adam, takımını oldukça zorlu geçmesi beklenen sezonun ikinci bölümüne hazırlıyor. Sahanın her bölgesinde baskı uygulayarak, rakibi boğan bir takım oluşturmak isteyen Terim'in kafasındaki oyun kurgusu da kesinleşti.

Deneyimli teknik adam, ligin kalan bölümünde de Göztepe ile oynanan maçta olduğu gibi takımını sahaya 4-1-4-1 sistemiyle sürecek.

Terim'in aklındaki ideal takım kurgusunda savunmanın sağında Mariano, göbekte ise Maicon ile Serdar Aziz'in yeri garanti. Asamoah transferinin zora girmesiyle başka alternatiflere yönelen sarı kırmızılılar eğer dışarıdan bir çözüm bulamazsa Terim sol bek pozisyonda Tudor'un kadroya bile almadığı Hakan Balta'ya şans verecek. Terim, GS TV'ye verdiği röportajda Linnes'i kastederek savunmanın solunda sağ ayaklı bir futbolcu oynatmaya karşı olduğunu söylemişti.

Tecrübeli çalıştırıcı, savunmanın önünde Fernando'yu oynatacak. Sakatlığı süren Brezilyalı yıldızın alternatifleri ise Tolga Ciğerci ile Donk. Terim'in özellikle yine Tudor döneminde hiç şans bulamayan Hollandalı oyuncuya çok güvendiği kaydedildi.

Terim orta sahayı ise kanatlarda Feghouli ile Gary Rodrigues, göbekte de Ndiaye-Belhanda ikilisinden kurmayı düşünüyor. Ndiaye oyun sıkıştığı anlarda biraz daha geriye yardım edecek, Belhanda da ilerideki tek forvet Gomis'i destekleyecek.

Galatasaray ile 7. lig şampiyonluğuna imza atmayı amaçlayan Fatih Terim'in ilk 11'e en yakın adayları ise performanslarından çok memnun olduğu Yasin Öztekin ile Selçuk İnan...

Bein Sports
 
Ulan Bein daha 2 hafta önce de Jong Fernandonun alternatifi olacak haberinizi aklıma getiriyorum ve şimdi sallama zamanı diyorum
 
Üst Alt