# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
news_manset_resim_a1_terim_gundem.jpg



Futbol Gündemi'ne bağlanan Fatih Terim, Galatasaray taraftarına müjde niteliğinde sözler sarfetti. Henüz resmi sözleşmenin imzalanmadığını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır" sözleriyle anlaşmanın hemen hemen tamamlandığını ima etti.



Terim son olarak da UEFA Kupası zaferinden bahsederken, "İnşallah o günlere tekrar döneceğiz" diyerek sarı kırmızı taraftarlara umut verdi.



Video



Kaynak: Lig TV
 
Cevap: Terim'den şartlı evet



Gerçek mi aceba...



"Şu anki zayıf kadrodan en çok 6 oyuncu kalır" kısmı özellikle cok hosuma gitti.
 
Cevap: Terim'den şartlı evet



Terim'in gözbebeği Sabri kalır kesin bi tek, geri kalan herkesi gönderir.
 
Cevap: Terim'den şartlı evet



vallah duyum aldığımı söyleyemem ben inanmıyorum. banııı ben yerim burda sonraa gerçek değilsee.. tek söyleceğim anlaşma varrrmışş.......... iyi veya kötü siz yorumlayınn... açıklanırmı bilmem diyorlar kurul üyelerinden biri.....





toplantı günü açılan topikte bunu belirtmiştim.... isim vermek istemedim konu farklı yerlere çekilmesin diye...



bugun de amcamın iş dolasıyla arkadaşlığı bulanan bu kurul üyesine sordum tekrar..



- fatih terim meselesi doğrumu,konuşuldumu diye...

ismini vermicem :

- fatih terimle görüşüldü ama mali kuruldan sonra netlik kazancak. benim bildiğime göre muhalefette hayır demiyeceği bir isim olan fatih hoca - yönetime kim gelirse gelsin aynı politakayı izleyecek. mali kurulu beklemek gerekli...
 
Cevap: Terim'den şartlı evet



Totomaç dediğine göre Fatih Terim'le herhangi bir görüşme kesnlikle olmamıştır :)
 
Cevap: Terim'den şartlı evet



İşte Fotomaç'tan tam bir araştırmacı gazetecilik örneği daha......



computergeek13818.gif




Buda buna inanıp yorum yapan taraftar profili:



istockphoto65499dwd.jpg
 
Cevap: Terim'den şartlı evet



2- Transferde 50 milyon euro'luk bütçe isterim

3- Şu anki zayıf kadrodan en çok 6 oyuncu kalır

4- Sekiz yabancı transferi şart



bunlara katılırım ama diğerlerinde tartışırım.. kesinlikle idaeri menajer ve futboldan transfer sorumlusu olan kişinin hem yerli hem yabancı oyuncularla sürekli irtibat içinde olması gerekir.

idmam sahasına yönetici inmez ama gerekirse arada sırada aylık toplantılar yapılmalı yöneticilerin ve futbolcuların istekleri-gidişat filan konuşulmalı. yönetici uzak kalmamalı salım çayıra mevlam gayıra dememeli..



1-transfer bütçesi:yönetim olarak hangi hocayı getirirse getirsin zaten kurtulmak için bazı kaliteleri oyuncuları almak için hamleler yapılcak isimler değissede aşağı-yukarı 25-30 milyon euro bonservis ödemek zorunda kalacaklar.. 25-30 milyon eurolara öyle yerli ve yabancı kaliteli formayı hakeden adamlar alınır ki, bu da başarı için en büyük adım olur. zaten transfer döneminde veya şimdi olsun bu formdan bonservisi bitecek futbolcu isimlerini sürekli yazıyoruz...



2-kalacak futbolcular: bu konuda herkes hem fikir 6-7 futbolcu ancak kalır.. şimdi gidenleri saysam okumaktan sıkılırsınız.

kalacaklar: sabri-servet-çağlar-arda-yekta-culio-stancu bu adamlar yakışıyor bence formaya gerisini salla gitsin benceee.... zamanları doldu fazla bişey beklencek veya kaliteleri az-sakatlıkları hep olan isimler ( arda bile gitse yok demem)



3- 8 yabancı oyuncu: vallah düzgün bir çalışma yapılırsa banko oynayacak 4 yabancı yeter. diğer 4 ü alternatif olacak veya çok ucuz maliyetlere geleceği parlak isimler olmalı. banko isimler: biglia-kallström-tawio-drogba gibi isimler olmalı.



bu radikal değişikliği yapmak zorundayız artıkkk 3 senedir aynı takım olamayan takımla çıkıyoruzz. iyi bir planlama yapılır ve futbolcu olarak biribirnin yapısına-oynatılcak futbola mevkilerine kaliteli adam alırlarsa 2011-2012 daha hırslı-iyi oynayan bir takıma sahip oluruz. en azından umutsuz değilim gelecek sezon için
 
Cevap: Terim'den şartlı evet



Bunlar aynen Mustafa Denizlinin dedikleri. Totomaç Terimi başına koymuş servis etmiş yemeyin Terim filan gelmez.
 
Cevap: Terim'den şartlı evet



yok artik...yine terim gelirse valla birakirim bu takimi...dönüp dolasip ayni isimler...türk futbol yöneticilerinin vizyonu ve piyasa bilgisi ne kadar dar oldugunun bir kaniti bu...mahalle takimlari gibi idare ediliyor sözde "dünya kulübü" gassaray...(polat galatasaray "gassaray" diyor)
 
Cevap: Terim'den şartlı evet



bu ne bicim yöneticilik anlayisi arouna kone...feldkamp gledi: yeniden yapilanma, FR geldi yine yeniden yapilanma, simdi yine baskasi gelecek yine yeniden yapilanma...ne lan bu ?!



hala bu yönetimi bu koltukta oturtan üyeler ve taraftarlari siddet ile kiniyorum..futboldan anlamayan polat ve ekibinin oturma organina giren insanlardan nefret ediyorum...gs bu hallere düstü ise gercekten büyük cogunlugu vizyonu dar üyelerden olusan bir kulüpmüs...kendimizi kandirmayalim...nesil degismedikce avrupa da basari hayal degil, onun bile ötesinde...!!!
 
Cevap: Terim'den şartlı evet



Allah belanızı versin ne dim... senaryo yazıp para kazanan şerefsizler sizi..!



En çok da bu haber gerçekmiş gibi yorum yapanlara deli oluyorum.... Ulan evin içine berabermi girmişlerde kelime kelime konuşulanları yazıyorlar.....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt