Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV) - Sayfa 243 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Allah aşkına çık konuş, at yönetimi taraftarın önüne. Çık kimi istediysen açıkla, kimi alamadılarsa, nasıl alamadılarsa açıkla.
 
Yarınki maçtan sonra yapacağınız işi.. deyip bassa istifayı haklıdır. Tek yapmaniz gereken bir tane servis yapabilen forvet almaktı, beceriksiz sürüleri 4 ay n'aptiniz siz?
 
Büyük istekleri yoktu, onu bile yerine getiremediler. Forvet seven adami net forvet olan bir tek Eren ile sezona baslatan yönetim ates ile oynamaya basladi. Su kulüpte yine hersey Fatih Hoca´dan bekleniyor. Eren´i adam eder hoca da, bu cocuk en azindan bu ilk yari sakatlik yasamadan yapabilecek mi ?
 
hocam arkandayız allah yardımcın olsun valla bu yonetimle işin zor at taraftarın onune yarın bunları gereken tepkiyi veririz onyekuru sinan idare edeceğiz artık böyle işin...
 
Onyekuru forvet falan oynamaz. Hem orda verimsiz olur hem de kanat daki bir gücümüz eksilir. Aksini iddia etmek ya fazla iyimserlik ya da futboldan anlamamaktır.
 
hocam mecburen hazırlık maclarında sadece 5 dk şans verdiğin ahmet sivri ve şu an a takımda olmayı hakeden ali yavuz kolu kazanacaksın
 
Arkandayız hocam. Şampiyon olsan da olmasan da ancak Cengiz denen çapsız köylü bu kulüpten en kısa sürede defolup gidecektir. Ndiaye'de aynı boku yaptılar ama forvet konusunda böyle bir genişlik olamaz. Böyle bir yönetim biçimi olamaz yahu. Gider bütçene göre en iyisini alır yine gelirsin. Lanet olsun seni bu duruma düşürenlere.
 
Gomis varken forvet istiyorum dedi gittikten sonra 2 hizli forvet istiyorum dedi. Hem hocama hem de her zaman yaninda olan taraftara ayip edildi.
Iyi bi forvete verecegimiz maas max 3.5m euro. Clde tur atlasak iyi galibiyet alsak son 16 da en az 50m euro civari para grlecekti bundan da olacaz buyuk ihtimal. Ligde samp olup tekrar clye gitmeyi soylemiyorum bile
 
Hoca hazretleri bütün parayı Alanya çöpüne verince forvete para kalmadı tabi.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yönetim inancını kaybetti, bu kadar büyük bir camiaya yakışmadıklarını ispatladılar.
Galatasaray’ın sorunlarına çözüm üretecek imkan ve kabiliyetlerinin olmadığı artık ortada.

Kulübün geleceği artık senin elinde, sorumluluğun çok büyük, yükün çok ağır.

Başarıda ve başarısızlıkta her zaman yanındayız.
Çünkü sen tarafsın, taraftarsın !
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt