Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV) - Sayfa 554 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amacı nedir başarısız olmak istemesindeki? Başarısız olmak için bir dünya entrika çevirip suçu başkasının üstüne atmak için bir o kadar daha kasmak neden? Başarılı olmak daha kolay, daha az uğraşması gerekir hani iyi kötü bir alışkanlığı da var diyebiliriz kazanmak üzerine. Direk sado-mazo bir durum mu var bilmediğimiz ? Antropoz etkisi falan mı acaba bu değişimin sebebi?

Ayrıca hakemler ve federasyonun bizimle uğraştığı üzerine bende bir algı oluştu bu sezon. Hoca bu işlerde çok başarılı sanırım ortada hiç bir haksızlık, usulsüzlük yokken böyle düşünceler belirdi kafamda. Yıldo'dan, Fırat, Cüneyt ve Halis Özkahya'dan resmi site aracılığıyla derhal özür dilenmesi gerekli durum buysa. Kulüpler birliği konusunda suçladığımız zavallı Orman ve Koç'a da plaket verilmesi yerinde olacaktır.

başarısız olma isteği değilde barışız olacağını anlama yada ön alma...
 
oooo yeniden yapılandırma ayağına iyi geçiriyon her. Semih kayadan komisyon kazanmak falan kimsenşn aklına gelmezdi işi büyüttün ???
 
O semihi parlatan'da bu adamdı. 2 şampiyonluğu biz bu ismi geçen ikili ile yaşadık , İstiyosa ister semihle devam edip başarsız mı oldu veya şuan bulunduğumuz raddeden daha mı kötü oldu , ha o olursa ozaman konuşuruz bunu. Ha şuna emin olun serdardan daha kötü olmaz aynı tas aynı hamam.
 
Semih Kaya, Ahmet Calik ve Gokay Guney uclusunu stoperde nasil siralardiniz

İsimleri okuduktan sonraki halim, sıralayamadım

abdurrahimin_kalbi_kizlari_izlemeye_yetmedi_hastaneye_kaldirildi_h5417.jpg
 
Bay Terimin muhteşem hamleleri artarak devam edecek,mağduriyeti oynayarak önümüzdeki yılda klübün başında hindi gibi kabaracak lakin er yada geç foyası ortaya çıkacak,çok acı çekecek olsakda bay terimden 1.5 yıl sonra tamamen kurtulma umidi bile güzel..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt