Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV) - Sayfa 558 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e3b52b16f4fa8e2839994dd2627037e8.jpg


Şuraya atalımda aç kalmasın pır pırlar


Bonanza mi
 
İBRAHİM SETEN
ozan kabak’ı 2013’te keşfeden;
bu sezon milyon euroluk ayaklar varken şans veren;
risk varsa kendi üstüne alıp vitrine çıkaran;
g.saray’ın kasasına 12 milyon euro daha sokan..
fatih terim’e tebrikler..

Bu konuda hocanın hakkı yenmez. Yönetim azıcık adam olup hocanın istediği transferleri yapması lazım.

Milyonluk ayaklar sakatti. Oynadi ve sansini iyi kullandi
 
Serdar ve Eren kararından ötürü pişman mıdır acaba? Bu iki oyuncunun temel sorunu geçirmiş oldukları sakatlıkları psikolojik olarak atlatamamış olmaları. Ikisi de ağrım var ve sakatım hissiyatı ile takımı yarı yolda bırakıyor istemedikleri halde. Serdar fb maçında 20dk dolmadan çıktı ama sakat değildi hemen antrenmana çıktı. Tudor ts maçında bu yüzden kesik attı. Keşke o dönem iyi bir spor psikoloğu ya da rehabilitasyon merkezine gönderilseydi. Aynı şey Eren için de geçerli.

Terim uğraşamam deyip kestirip attı. Zaten eksiklik hissettiğimiz mevkilere transferi daha acil, elzem hale getirdi.Ancak transfer konusunda vasıfsız, ikna ve iletişim becerileri olmayan, iş bitiricilikten uzak yöneticilere, yazın bir santrforu çok gören bu isimlere, ikinci bir umut bağlamamalıydı.

Herifler sırf Gomis'ı tutsalar ligde lider, ŞL'de gruptan çıkmamız içten bile değildi.
Feg'i ikna etseler(13m teklif edilmiş) devre arasında böyle bir sirkülasyon muhtemelen yaşanmazdı. Ozan'ı tutamadılar ya da tutmadılar.

Onye, Eren'in kaçırdıkları bir çok maçın seyrini değiştirdi. Stoperleri üzerine çeken Gomis varken süratli ancak çalım yeteneği sınırlı olan Garry daha rahat alan buluyor ve Gomis'ı beslemeyi başarıyordu. Yokluğunda Garry de patladı. Kalite santrfor transferi çok fark yaratırdı ilk yarı. Şimdi kanat ve stoper sorunumuz da var.

***

Terim malum ceza döneminde ısrarına devam ederken onu dizginlemeyen, gecikmeli olarak ve net olmayan şekilde açıklamalar ile hocaya destek olmaya ve kulübün haklarını savunmaya çalışan yönetime ne denmeli bilemiyorum. Neredeyse hiç bir etkileri olmadı. Talimat almışcasına birden sustular oysa en çok canımızın yandığı maçlardan biri de bjk maçıydı, kaç tane penaltımız verilmedi...


Hocayı eleştireyim diyorum ama bunu yönetimden bağımsız yapma imkanı yok. Bugün tastamam eksik transferler bitirilse bile takımın oturması için bir kaç hafta gerekecek. Bu sırada muhtemel puan kayıplarının yaşanması durumunda gündemimiz Terim ya da yönetimin istifası olacak gibi duruyor.
***

Bu sezon sonunda kapağı tekrar ŞL'ye attık mı maddi açıdan çok rahatlayacagız ama dün, bugün ve yarınımıza kaos hakim durumda. Gerçekten bizim bizden başka düşmana ihtiyacımız yok.
 
akşam maç sonu eskiden çalıştığı bir camia olan ankragücünün düştüğü duruma sitem edecektir


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt