Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV) - Sayfa 777 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yoo diagne'nin ismini yazmış maçtan önce penaltı esnasında da istersen sen at demiş selçuğa problem nerde burda
Renktaş ben sonuçta saha içinde değildim. Benim penaltı öncesi ve sonrası görüntülerden anladığım tam tersi. Hoca penaltı sonrası çılgına döndü ve bu sanki sadece penaltının kaçması ile alakalı değildi. Yaptığı hareketler ile sanki Selçuğun atmasını istiyordu.

Açıklamarı dinlemedim, doğrudur belki maç öncesi öyle konuşulmuş olabilir. Ancak geride olmamız ve penaltının dakikası itibari ile hoca fikir değiştirmiş olabilir.
 
Ahbab eğer Diagne piyangosu vurursa düzeltiriz gibi durumu. Babel büyük bir ihtimal Onyekuru yerine düşünülüyor ama genede 1 kanat oyuncusu laınır veya kiralanır diye düşünüyorum.

Cagne'ye ins aldigimiz parayi verirler.Belhanda icin Araplardan 5-6 bekliyorum.Fernando'yu aldigimiz paraya okutabilirsek iyi olur.Para kazanacagimiz yegane 3 adam bunlar gibi duruyor.Marcao,Feghouli,Luyindama falan da var ama bunlari satarsak yerlerini zor doldururuz.

Mariano icin Brezilya soylentisi var ama bonservis vermez Brezilyalilar.Vagner Love'i belese aldilar mesela.


Bence önümüzdeki sezon as bek olarak Naga-Mariano ile başlarsak hapı yutarız.

sent via GSC

Linnes ile Mariano'nun sureleri esit paylastirilabilse orayi bir sekilde gotururuz diye dusunuyorum.

Solda Nagatomo tek basina yetmez gibi haklisin.Tasdemir 60'tan sonra pert oluyor.Baska kaliteli yerli sol bek de yok piyasada.Yedek sol beke yabanci almak da ne kadar mantikli olur bilemiyorum.
 
Fernando Donk....

Vs

Selçuk ndiaye

Aradaki kalite farkı baya baya korkunç seviyede ilk ikili lehine.

Rotasyon yapayım dedi yanıyorduk az kalsın. Bu kadro inanılmaz yetersiz derinlik anlamında maalesef. Oyuncu değişikliğine geç yapması bencede hatta... hiç yapmamalı !


Edit: bir linnes var yedekte olunca formanın hakkını veren.
 
Cagne'ye ins aldigimiz parayi verirler.Belhanda icin Araplardan 5-6 bekliyorum.Fernando'yu aldigimiz paraya okutabilirsek iyi olur.Para kazanacagimiz yegane 3 adam bunlar gibi duruyor.Marcao,Feghouli,Luyindama falan da var ama bunlari satarsak yerlerini zor doldururuz.

Mariano icin Brezilya soylentisi var ama bonservis vermez Brezilyalilar.Vagner Love'i belese aldilar mesela.

Beni umutlandıran bu sene yapılan Marcao ve Lyundiama transferleri o ayarda birilerini alırız gibi bir hisse kapılıyorum O yüzden biraz umutluyum. İnş istedimiz gibi olur. Pazar Başak'a döşeyip dransfer nöbetini açmamız lazım :ROFLMAO:
 
Marçao ve Luyin transferlerle ucuza yetenekli topcu alabildigimizi gösterdik bence. Nasil böyle oyuncular bulunduğu gibi sağ yahut sol beke de as 11de oynayacak topcu bulunabilir çok fazla para harcamadan.

Linnes kalite açıdan as 11e girecek özellikleri yok, Donk gibi rotasyon oyuncusu olarak iş yapar gerçi. Seviyesinin altında kalmıyor ama bu yetmiyor

Scout hamlesi yapsak iyi ama Douglas'i almisiz gibi duruyor.Bence ne Linnes'ten ne Mariano'dan iyi biri degil.

Bir de Luyindama'ya 8 verdik.Bu donem oyle bir luksumuz yok diye dusunuyorum.Satacak adam yok cunku
 
D6ooTEMWwAMkgRP.jpg:large
 
Birde şunu anlamıyorum, burada Galatasaray taraftarı olarak bir forumdayız burada eleştirme ile ne oluyor?

Pazar günü yaklaşık 52000 taraftar olarak stadyumda olacağız, oraya giden biz taraftarlar maç öncesi veya maç esnasında forumda yapılan eleştirilerden etkilenip tezahürat mı yapmayacağız?

Nedir yani taraftar forumunda uzunca bir süre yanlış giden şeyleri eleştirmenin etkisi? Beşiktaş maçında nasıl yaptık ise, bu maçta daha da gür daha da gürültülü yapacağız görevimizi.

Forumda yazma ile takım aleyhine hiç bir sıkıntı çıkmaz. Asıl sıkıntı televizyonlara çıkan şaklabanlar, kapalı kapılar arkasında işler çeviren üç maymun oyuncuları ve bunlara müdahele etmekte ağır davranan yönetimimiz. Taraftar bugüne kadar etki alanı olan stadyumda görevini nasıl yaptı ise bundan sonra da yapacak kimse merak etmesin.
 
Son düzenleme:
hocada demın yazdığımın aynısını dıyor olayı bu noktaya getırmekti zaten dertlerı şimdide herseyi o şekilde yoruyorlar vs diye
 
Adam futbolculuğunda Galatasaray kaptanıyken alamadığı tüm kupaları kazanmaya ant içmiş. Hepi topu 9 tam sezon takım çalıştırıp 14 (inşallah Pazar 15) kupa kazanmak inanılmaz iş. Açıp bakmadım da Galatasaray'a geldiği 96'dan beri kazandığı kupa sayısı, geçen 23 senenin 14'ünde de takımda olmamasına rağmen diğer tüm takımların 23 senede kazandığından fazladır heralde. İlginçtir Türkiye Kupası'nı 2000'de Diyarbakır'dan bu yana ilk defa kazanmış. Arada ligi alalım diye Trabzon'un B takımına filan elendiğimizi unutmuşum. Nice kupalara inşallah hocam, Allah bizi ayırmasın.
 
Hoca kulaklarını çek takımın akhisara başladıkları gibi başlamasınlar. Sadece 1 maç, son 1 maç daha ölümüne oynasınlar. Ondan sonra kimi satıosan sat hoca
 
hoca takım niye top oynamıyor diyecem ama selçuk-ndiayeden sonra fernando-donk bile ciddi fark yaratıyor.

yedekten katkı konusunda bi linnes var sanırım

bakalım yaz transfer sezonunda napacak. şampiyon olalımda bi rahatlayalım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt