Fatih Terim: "Transfer yapabilecek miyiz, ona da bakacağız" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim: "Transfer yapabilecek miyiz, ona da bakacağız"


hakan-unsal-fatih-terim-avrupa-sampiyonasindan-sonra-galatasarayda-h1459073646-7ec37f.jpg

Süper Lig'in 18. haftasında Kayserispor'a konuk olduğu karşılaşmayı 3-1 kazanan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Deneyimli hoca şu ifadeleri kullandı:

'İstediğimiz futbol ortada'

"Oyuncularımı kutluyorum. İlk yarı için çok olumlu şeyler söyleyebilirim. Özellikle ilk 25 dakika incelendiğinde, Galatasaray'ın oynamak istediği futbol ortada."

'Fizik olarak iyi değiliz'

"2. yarıdaki düşüş beklediğim bir şeydi. Fiziğimiz maalesef iyi durumda değil. Ligde 2. devreye en sert takımlardan biriyle başladık biz. Kayserispor ligin en iyi takımlarından biri. 2-1'den sonra Kayserispor bizi bayağı sıkıştırdı. 2-2 olabilirdi, 3-2 öne de geçebilirdi Kayserispor. Ama bir travma var, üst üste alınan yenilgiler var deplasmanda."

'Bu yaptığım çok nadirdir!'

"Hayatımda 10 dakikada 3 oyuncu değiştirdiğim çok nadirdir. Ama baskıyı önlemek için bu değişiklikleri yapmak zorundaydım, doğru da oldu. Bu hafta kazanmak çok önemliydi. Galatasaraylı taraftarlara güzel bir hafta başı yaşattığımızı düşünüyorum."

'Sinan'ı takdir etmemiz gerek'

"Selçuk ve Ndiaye özellikle ilk yarıda çok iyiydi. Bazı oyuncularımız ligin ilk yarısında neredeyse hiç oynamamışlar. Sinan 100 dakika oynamış. Bu nedenle kaçırdığı goller sonrası onu takdir etmemiz lazım girdiği pozisyonlar nedeniyle. Eleştirmemeliyiz."

'Transfere bakacağız'

"Donk zaten ligin ilk yarısında 1 dakika bile oynamadı. Herkesin ezbere söyleyeceği bir kadro oluşturmak isterim. Transfer yapabilecek miyiz, ona da bakacağız. İstemek, almak kolay ama satmak pek de öyle değil. O konuda biraz zayıfız."

GSCimbom Portal
 
Son düzenleme:
Ligin ilk yarisinda da fizigimiz iyi degildi. Hatirlarsaniz ozellikle son maclarda, takim maclarin 2. yarisinda yorgunluktan oyundan dusuyordu.
 
Ama Tudor fiziği iyi bir takım bıraktı :D Allah'tan ilk 5 maçımız kolay gibi de kondisyon olarak iyice toparlamış olarak zorlu döneme girebiliriz
 
Tudor'un bıraktığı takımda kondisyon da yoksa ne varmış merak ettim.

iyi oyuncular bıraktı sezonu erken açmamız nispeten daha kolay rakiplerle oynamamız başka bir şey bırakmadı işte 9 puanlık farkı elleriyle verdi adam son 3 deplasmanı mağlup olmuşuz malatya maçı ya kazanılamayacak bir maç değildi o maçı bile alamadı adam başakşehirden 5 yedik feghouli yok dedi.

Dondum kaldım o gün sonra çıktı ben ne yapayım dedi bir halt yapmamış işte marianoyu almış gomisi almış aldırdığı belhanda 10 milyonluk çöp bakma puan farkı yok diye kimse ses etmedi ilk yarıda şimdi o arap ilk yarıdaki gibi vurdumduymaz oynarsa zaten daha nah görür forma yüzü umuyorum albayrağın gelmesi ile 1 adım öne geçtik şampiyonlukta 2 iyi transfer yapabilirsek 2 adım öne geçeriz ve fixtür fenev maçına kadar bizim lehimize.
 
Ilk yarida da yaziyordum bunu. Gomis ndiaye belhanda 80den sonra dilleri disarda geziyordu. Insallah scott piri hocamizda aramiza katilir
 
Sezonu haziran da açan takımlar bu sorunu yaşar yine bilmeden konuşuyorsun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında tamam değil. Tabii canım, her hafta üç maç oynadı ya takım, bu yüzden sezonu erken açmak dezavantaj oldu. Zaten takım da son haftalara doğru fizik olarak dökülmeye başladı ya, bomba gibi fiziğimiz sağolsun haftada bir maça bile yetemedi. Geçin arkadaşım bu beylik lafları, Tudor bir hiç. Asıl sezonu erken açması o ilk 7-8 hafta iyi görünmesini sağladı, çünkü rakipler daha o seviyede değildi. Bunu bile göremeyip gelip şuraya söyle laflar yazıyorsunuz ya inanılır gibi değil.

Ondan sonra bunları dile getirenler için etmediğiniz laf kalmıyor. Adamcılık yapanda siz siniz, Kral'dan çok Kralcı olanda. Ettiğiniz ve en uyuz olduğum laf ise, Galatasarayı düşünmüyorlar lafı. Ulan biz Galatasaray'ı düşündüğünüz için mağlup olmayı göze alıyoruz, bir musibet bin nasihatten iyidir diye.
 
Son düzenleme:
Üst Alt