Fatih Terim: "Transferde bize fayda sağlayacak, geleceğe dönük isimler almak istiyoruz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim: "Transferde bize fayda sağlayacak, geleceğe dönük isimler almak istiyoruz"


1600677317170.png

Fatih Terim: "Kura ilk çıktığında, bize yabancı olmayan bir yer olduğu için çok mutlu oldum. Azerbaycan, bizim her zaman sevgisinden şüphe etmediğimiz, çok sevdiğimiz bir yer."

Fatih Terim: "Galatasaray, Avrupa yolculuklarına alışkın bir takım. Her ne koşulda olursa olsun, burada da sonuna kadar mücadele etmek ister."

Fatih Terim: "Rotasyona gidecek miyim, bilmiyorum. Ne olacağı hakkında henüz bir fikrim yok. Yarın göreceğiz kadroyu. Yarın akşam maç oynayacağız, cuma İstanbul'da olacağız. Hafta sonu tekrar maç oynayacağız, turu geçersek hafta içi tekrar..."

Fatih Terim: "Oyuncularımın artık bu tempoya alışması gerekiyor. Buna rotasyon demek istemiyorum ancak her oyuncumuz her maça hazır olmalı. Böyle oynamaya mecburuz."

Fatih Terim: "Gaziantep karşılaşmasındaki oyuncu değişikliklerim, rotasyonla alakalı değildi. Hem fiziki durumları göz önünde bulundurdum, hem de giren oyuncularımızın durumlarını görmek istedim. Oyunun gidişatı ile alakalı bir değişiklik değildi."

Fatih Terim: "Azarbeycan milli maçlarından bildiğim için dışarıda müthiş bir sevgi... Kendi evimizde gibiyiz. Ama saha herkesin kazanmak istediği bir yer olmalıdır. Karşımızda Neftçi'nin komandoları da iyidir. Kendimize dikkat edeceğiz."

Fatih Terim: "Neftçi'nin karşılaşmalarını takip ettim. Neftçi, Karabağ'la ile beraber Azarbeycan'ın en iyi takımlarından. Son maçta 2-0 mağlup oldular ama enteresandır bu sezon hiç deplasman oynamadılar. Önemli oyuncuları da var. Hayırlısı neyse o olsun, bakalım yarın ne olacak."

Fatih Terim: "Ben Galatasaray'ın her yerde sevildiğini biliyorum ama burada başka bir seviliyor. Bana da çok büyük bir ilgi vardı, teşekkür ediyorum. Azerbeycan'da Galatasaray ile tekrardan bir-iki maç oynamaya veya kamp oynamaya gelebiliriz, gelmek isteriz."

Fatih Terim: "İddialı oyuncuları severim ben. Mahmudov ne demeli? 'Bizi eleyecekler.' mi demeli? Tabii ki 'Kazanacağız.' demeli. Afferim ona, tebrik ediyorum."

Fatih Terim: "Azarbeycanlı bir oyuncunun Galatasaray'da oynaması için, Galatasaray'da oynamak istemesi gerekli. Tek tercihi Galatasaray olmalı. Galatasaray'ın da teknik olarak tercih ettiği bir oyuncu olmalı. Seve seve isteriz. Merak etmeyin scout ekibimiz buraları da izliyor."

Fatih Terim: "Muslera'nın ayağının kırılması, bizim de orada kırıldığımız görülüyor. O mevzuya dönmek istemiyorum. Muslera, bizim için bir kaleciden daha fazlası. Kaleciliği, profesyonelli, hizmeti, insanlığı... Bizim için önemli bir figür. Allah beterinden saklasın."

Fatih Terim: "Muslera'nın ayrıca futbolu da burada bırakacağını düşünüyorum. Son senesi zaten mukavelesinin, burada da gündeme gelir. Yönetimimiz gerekli hamleyi yapacaktır."

Fatih Terim: "Eğer seyircili oynansaydı Türk Milli Takım'ının çok büyük şansı oalcaktı burada. Ben Milli Takım'dayken oynadığımda 40-50 bin seyirci olmuştu. Burası bizim memleketimiz gibi. İnşallah komandolar burada yahşi sonuçlar alırlar."

Fatih Terim: "Dünyanın her tarafında büyük takımlar ve Galatasaray için seyircisiz oynanması dezavantaj. Ne keyfi var, ne zevki var... Geçen sene herkesin rahat olduğu, hakemin bile rahat takıldığı bir sezon gördük geçen sene. Büyük takımlar için moraldir seyirci."

Fatih Terim: “Transferde bize fayda sağlayacak, geleceğe dönük isimler almak istiyoruz. Transfer yapmış olmak için bir adım atmak istemiyoruz.”

Fatih Terim: "Hem takımın yaş ortalamasını indirecek, hem de Galatasaray'a değer kazandıracak bir takım planlıyoruz. Olursa olur, olmazsa bu kadroyla devam edeceğiz..."
 
Fatih Terim: "Muslera'nın tabii ki olmasını çok isteriz ama gerek Fatih gerekse Okan bizimle devam edecek. Muslera'nın da futbolu Galatasaray'da bırakacağını düşünüyorum"
 
Üst Alt