Fatih Terim, Trezeguet ve Joe Allen'ı İstedi İddiası | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim, Trezeguet ve Joe Allen'ı İstedi İddiası


tre.jpg


Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray'da transfer yapılacak bölgeler netleşmeye başladı. Sarı-kırmızılarda ilk transfer hedefi kanat ve orta saha...

Fatih Terim önderliğinde Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir kadro yaratmak isteyen Cim-Bom'da, Terim'in yönetime verdiği ilk ismin Kasımpaşa'nın yıldızı Trezeguet oldu.

Kasımpaşa'nın bonservisini 2 milyon euroya Anderlecht'ten aldığı Mısırlı futbolcu için Fatih Terim'in oyuncuya bizzat haber gönderdiği ve 'Seni takımımda görmek istiyorum, Şampiyonlar Ligi'nde bize çok yararın olacak' mesajını ilettiği öğrenildi.

Bu gelişmeler üzerine Sarı-Kırmızılı yönetimin yakın zamanda Trezeguet için Kasımpaşa ile görüşmelere başlayacağı belirtildi.

Ndiaye'nin yerini Joe Allen dolduracak

Ndiaye'nin Stoke City'e transferinin ardından yeni bir merkez orta saha arayan Galatasaray'da, Ndiaye'nin takım arkadaşı Joe Allen listeye alındı.

Stoke City'in küme düşmesinden sonra adı takımdan ayrılacak isimler arasında geçen Galli yıldız için Sarı-kırmızılıların araştırmalara başladığı bildirildi.

Ada ekibiyle olan sözleşmesi 2021 yılında sona erecek 28 yaşındaki oyuncuyu Galatasaray'ın ilk etapta kiralık olarak düşündüğü ifade edildi.

Milliyet
 
Vay be Allen benimle ayni yastaymis yanimda dursa 10 yas büyük abim gibi gözükür herif.

Ben bunu 32 falan saniyordum.
 
gazetelerin üfürme haberlerini transfer nöbeti başlığında yazsak forum kirliliğinin önüne geçmiş oluruz "iddia" diye atılan haberlere baksak bir dönemde 50 tane topçu almış gibi oluyoruz.
 
Üst Alt