Fatih Terim: "Utandık" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
1573080363955.png

Şampiyonlar Liginde Real Madrid deplasmanında farklı mağlup olan Galatasarayda teknik direktör Fatih terim mücadeleyi değerlendirdi

Fatih Terim: "Söylenecek tek şey var; Yazık...Utandık"

Fatih Terim: "Oyunla ve mağlubiyetle ilgili söylenecek tek şey var, o da yazık. Yalnızca üzülmedik, aynı zamanda utandık. 10 dakikada 3-0'la başlamak çok zor bir şey, hiçbir antrenörün planında yoktur bu."

Fatih Terim: "Çok uzun zamandır hem içeriye hem dışarıya mesajlar veriyorum zaten ama en önemli şey söylediklerimin dışında söyleyemediklerim esasında... Aradaki uçurum denir ya, öyle bir laf var."

Fatih Terim: "Mağlubiyet olabilir ama bugünkünde mücadele yok. Tabii ki çok üzgünüz, taraftarımıza da üzgün bir gün yaşattığımız için daha da üzgünüz ama bu oyunla şöyle olabilir diyebileceğimiz şey de yok."

Fatih Terim: "9 maçımız var, ocak ayına dek her oyuncuya da ihtiyacımız var. Tabii ki çok üzgünüz, taraftarımıza da üzgün bir gün yaşattığımız için daha çok üzgünüz. Belki bu oyunla şöyle olabilir diyeceğimiz bir şey de yok."

Fatih Terim: "Daha 10 dakikada Real Madrid'e 3-0'la başlarsanız bu skor az bile olur. Söylenecek bir şey yok, yazık."


Fatih Terim'in basın toplantısı başladı:

Fatih Terim: "Açıkçası böyle bir şey beklemiyorduk. Oyuna va mücadeleye bakınca söylenecek tek şey yazık. Oyuna neredeyse 3-0 mağlubiyetle başladık, altından da kalkabilmek çok kolay değil. Madrid'de Real'e 4-0'la giriyorsunuz, kolay değil."

Fatih Terim: "Taraftarlara söyleyeceğim ne olabilir ki... Maç başında da beklentim mücadele eden, beraber oynamaktan keyif almayı isteyen bir takımdı. Maalesef beceremedik, tabii ki üzgünüz. 10-15 senede bir böyle bir şeyler alıyoruz galiba."

Fatih Terim: "Real Madrid'e yenilirsiniz ama böyle oynayarak, böyle mücadele ederek değil. Devreye kadar kalan maçlar için bu oyunculara ihtiyacımız var fikren ve bedenen."

Fatih Terim: "Real Madrid bugün muhteşemdi, çok iyiydi, bunu kabul etmek lazım, tebrikler ama karşısında hiç mücadele etmeyen bir takım var, işlerini kolaylaştırdık biz. Maç çabuk kopunca daha da rahatladılar, zaten çok çok iyi bir takım."

Fatih Terim: "Eğer oyunda bir sıkıntı varsa bir defa ilk sorumlu benim. Ancak maalesef bazı yapmak istediklerimiz için beklemek zorundayız. Onu da hep söylüyorum ben. Tarzımızı, bakış açımızı, stilimizi değiştirmeliyiz."

Fatih Terim: "Önceki basın toplantısında işin özünü de söyledim. Transferlerde oyuncuların geçmişine yatırım yapıyoruz, geleceğine yatırım yapmalıyız dedim zaten. Sorunları benim çözmem gerekiyor, haklısınız."

Fatih Terim: "Herhalde sorunları halledemediğim için sorumlu benim. Başka yapacak bir şey yok. Kabahat bende yani, çocuklarda bir şey yok."
 
Artık bu kadronun yürümeyeceği belli. Rakip Real Madrid eyvallah ama Galatasaray bu kadar düşmeyi haketmiyor. Fatih Terim'in şampiyonluğu kaybetmeyi göze alarak gençlerle daha dinamik bir takım için uğraşmalı. Kiralıkların zaten yarısı gidecek en azından seneyi kurtarmış oluruz.
 
Utandıysan sevgili hocam, bu çöplerin alayını kadro dışı bırak gerekirse. Devre arası da postala. Allah aşkına çıkar getir Atalay'ları Mustafa Kapı'ları. Çocuklar şans bulsun. En azindan bir manası olur. Kaybedersek yine kaybedelim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ocağa kadar herkese ihtiyacımız var dedi kovulmazsa 2 ay daha benzer kadroları görürüz
 
Üst Alt