Fatih Terim: "Uzun yıllardır böyle bir şey görmedim!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim: "Uzun yıllardır böyle bir şey görmedim!"


5bca3a4666a97cbe74ef751c


Fatih Terim'in açıklamaları şöyle:

Tabi maçtan önce ifade etmiştim. Tecrübemiz bunu konuşturdu. Milli Takım'dan dönen arkadaşlar maalesef, uzun yolcukluklar, 10 saat, 12 saat, 24 saat yolculuklar. Bazen sıkıntı yaratıyor ve yarattı da... Uzun yıllardır bir devrede 3 oyuncu sakatlandı mı görmedim. Sonuç itibariyla sahamızda puan kaybettik. Penaltıya kadar kalemizde sıkıntı olmadı. Maça geldik zannetim ama sakata gelmişiz. Sahada iyi performansı göremedik. Golden sonra reaksiyonda ki penaltı penaltı. Maç sonuna kadar istediğimizi oynadık. 2. golü de bulabilirdik ama 1-0'dan sonra gol de yiyebilirdik. Kaybetmedik ama kazanamamak hoş değil. Sağlık ekibimizin tetkiklerinden sonra sağlıklı bir bilgi verebilelim.

'Fernando'yu anlamış değilim'
Milli Takım'lardan gelenleri anlıyorum ama Fernando'nun sakatlığını anlayamadım. Derin olmayan kadrolarda her oyuncunun eksikliği problem. Ama hayat devam ediyor. Burada seyircimizden bir ricam var. Çabuk oyuna teşvik etmek, bazen oyuncular için iyi olmuyor. Özellikle genç oyuncular top almaktan çekiniyor. Niyetlerinin iyi olduğunu biliyorum ama biraz daha töleranslı olmaları lazım. Oyunun sonuçta belli noktaları var. Topu finale getirene kadar oyunun oluşma evreleri var. Bu tempo isteği bazen top kaybına neden oluyor. Sabırlı oynamakta bizim için önemli bir unsur. Ben herkesin oynamasından yanayım. Kaybederiz, kazanırız. Kaybedersek tebrik ederiz. 80'lerde gösterilen kartların göstermelik olduğuna inanıyorum. Bunun dışında Bursaspor'a başarılar. Biz de şu an itibariyla Schalke'ye hazırlanacağız.

Sakatlıklar olmasaydı Eren ve Sinan'ı çift forvet yapıp Yunus'u sola alabilirdim. Birçok değişiklik olabilirdi maçın durumuna göre. Olağanüstü diyeceğimiz, sıra dışı bir maç oynadık.
Kadro derinliği denen bir şey var. Eğer kadro derinliğiniz varsa sakatlıklar çok fazla etki etmez. Biz kadro derinliği yönünden o idealde olmayabiliriz ama Schalke maçının havası, beklentisi, seyirci bambaşka bir Galatasaray çıkaracaktır.

Ben milli takım hocalığı yaptım. Zaten şikayet benim huyum da değil ama bazen mesafeler, trafik kolay olmuyor. Şahsi kanaatim odur ki maç oynamak, birçok antrenmandan daha iyidir. Bunlar milli maçlar oynanacak. Oyuncu da kendini 3 günde bir maç yapmaya alıştıracak. Bizler de oyuncular da bunu biliyor. Bunun bilincinde hareket etmeliler.
 
Terim: "Milli takımdan gelenleri anlarım ama Fernando'yu anlamış değilim. Derin olmayan kadrolarda her oyuncunun eksikliği, sakatlığı problem ama hayat devam ediyor. Seyircimizden de bir ricam olacak. Çabuk oyuna teşvik etmek, maalesef oyuncuları çok geriyor."

hoca Fernando ve Taraftari azarlamis
 
Belhandayi kanatta oynat ama sinanı kanatta oynatma hocam bi daha.forvette olmuyo sinandan.ver formayi yunusa artık.onyekuru yok.feghouli fiziken bitik.rodrigues formsuz
 
Hakli

Top son dakikalar da Ozan'a gelince sacma sapan sesler cikaranlar vardi,bunlara gerek yok.

Gerekirse mac kaybedelim ama gencecik bir cocugu kaybetmeyelim
 
18 yasinda genc kazanacaksak boyle kazanacagiz. Homirdanarak kufrederek genc oyuncu cikmaz bizden. Saglik olsun zor mucadeleydi zaten
 
Yapacaktım ile olmuyor hoca. 40 yıldır bu isin içindesin oyuncunun durumunu analiz edenlerde sorun var işte. Antreman yapsinlar diye biraktiğin yardımcılarını, kondusyonerini sorgulanan gerekiyor.
Garry hayalete dönmüş 1.5 aydir yok, sinan düşüşte. Mariano 4 aydir lölmüş sağlayan yok. Takim halinde kotuyuz. Yaz donemini ne transfer ne de hazırlanma yönünden başarısız geçirdik.
Performans alamadığın adamı çek kızağa isimsiz farketmez. Adamlar 2.ligden oyuncu alip takir takır ligde oynayabiliyorsa. Garry yerine yunus ile başla. Sıçsın sıvasın rezil olalim yenilelim değişen ne olacaktı tek sorum bu.
Aynı şeyleri surekli deneyerek farkli sonuç almaya çalışıyoruz olmuyor iste daha kaç kere göreceğiz. Sinan, eren, garry, belhanda,mariano ayni anda olmuyor bunlara birde omeri ekliyorsun sahada facia olması normal.
 
Her konuda haklısın hoca ama maçın tarihiyle ilgili çok haksızsın. Sen de Fikret Orman da "maç günlerini federasyon ve Avrupa'da oynayacak kulüplerin hocalarıyla beraber belirledik" dediniz. Çarşamba günü, üstelik evinde oynayacağın şampiyonlar ligi maçı öncesi cuma gününe hangi mantıkla maç koyarsınız? Milli oyuncular geç geldi vs. diyorsun. İngiltere'de christmas sonrası adamlar net 3 günde bir maç yapıyor bir ay boyunca!
 
Tam bilmemekle beraber eger cuma yerine cumartesi veya pazar olsaydi , bu kez cuma bizim yerimize oynayacak diger takimlarin avrupa ligi arasi cok olacak , ama bu kez de persembe oynayanlarin ileriki haftada pazara atilmasi gerekecekti

Bu da derbi ve diger takimlarin da bir tur sonra dahil olacagi turkiye kupasini etkileyebilir zincir acisindan

Program o kadar ucu ucuna ki . Fb macindan sonra 15 gun ara var , orayi formule etmek bile cok zor . Donusunu kast ediyorum
 
Tam bilmemekle beraber eger cuma yerine cumartesi veya pazar olsaydi , bu kez cuma bizim yerimize oynayacak diger takimlarin avrupa ligi arasi cok olacak , ama bu kez de persembe oynayanlarin ileriki haftada pazara atilmasi gerekecekti

Bu da derbi ve diger takimlarin da bir tur sonra dahil olacagi turkiye kupasini etkileyebilir zincir acisindan

Program o kadar ucu ucuna ki . Fb macindan sonra 15 gun ara var , orayi formule etmek bile cok zor . Donusunu kast ediyorum

Yayın sebebiyle bu fikstür üç büyükler baz alınarak yapılıyor. Cumartesi günü saat 18.00 / 21.00 şeklinde Fenerbahçe de Galatasaray da aynı gün oynayabilirdi. Beşiktaş da pazar oynardı. Bunlar ucuz bahaneler evet ama maç sonunda milli ara dönüşü takım ancak katıldılar dememek gerek!
 
Ben oldum olasi bu yol suresi bahanelerini filan gulerek karsilamisimdir . Sebebi de bunlarin gercek olmadigini dusunmem degildir

Esas itibariyle , zirveye oynuyorsan senden fazla sayida adam milli takimlara gidecek ve bu mesafeleri ucacaklar

Degistiremeyecegin meseleler hakkinda bu yorumlarin da haliyle bir kiymeti yok

Ustelik ust uste 2 ic saha maci denk gelmesi , bahaneyi de iyice anlamsiz hale getiriyor

Son 20 dakika , kontra yedik dogru ama , gayet oyunu yikan pas yapan bir takim izledik

Erzurum antalya ve bursa , sacma sapan ve bence hoca sebepli bir "ekonomik oynama" ya kurban ediyoruz ilk yarilari
 
Üst Alt