Fatih Terim ve Ekibi İstifa! - Sayfa 87 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim ve Ekibi İstifa!


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca da artık sıkıldı ama egosu var işte bırakıyorum diyemiyor
Mustafa Kemal Atatürk'ten sonra Cumhuriyet Halk Partisi'nde bulunmus en kiymetli 2 insan olan Maresal Ismet Inönü ve Karaoglan Bülent Ecevit neredeyse vefat edene kadar siyasetin icinde yer almisti.

Ismet Inönü 8 Mayis 1972'ye kadar genel baskanlik yapmis ve 25 Aralik 1973'te ve 89 yasinda vefat etmis.

18 Kasim 2002'ye kadar basbakanlik yapan Bülent Ecevit 5 Kasim 2006 tarihinde 81 yasinda vefat etmis. O son secime girip %1 almisti hatta. Yürümekte bile zorlaniyordu.

Bence böyle azimli insanlar bos zamanlarinda nasil vakit gecireceklerini bilmedikleri icin emekliligi düsünmüyor/düsünemiyor. Koltuk hirsindan ziyade bu inatciligin altinda bu yatiyor bence.

Birilerinin "siz yanlis yapiyorsunuz" diyebilmesi sart ama 65 yasi gectikten sonra inatcilik daha üstün geliyor eski günlerine göre.
 
Acaip hırslı bir adam, başarısızlığın farkında ama asla istifa etmez. Başarılı olana kadar uğraşacaktır. Olabilir mi? Sanmam... GS bunun altında ezilecek.
 
Adamlar 11 kişi defans yapıyor. 1 oyuncunun başına 3 kişi geliyor. Hâlâ işbilmez adamın taktiği ileri geri pas. Cicaldau girdi 3 pozisyon yaptı. Böyle mahalle takımlarına sağlı sollu orta kesersin, arada dikine adam sokarsın. Zaten herifler yerleşik savunma yapıyor. Hangi akla hizmet bu taktik. Koca City becermek için bu oyunu 1 milyar $ lık takım kurmuş. Sen daha pasın ne olduğunu unutmuşsun pas yaptırıyorsun taylana yedline. Ulan adamlar pasla çıkmak istemiyor. Şimdiye kadar attığın 10 golün 9u hızlı hücumla. Ortadan kaleye kaleden savunmaya savunmadan beke bekten geriye. 87 liyim. Uefa kupası babamın kucağında ağlayarak o maçları izledim. Bizler için efsaneydin ama milli takıma bizi sattın o gün acabamı dedim. Fakat 4 yıldır yaptığın şu rezalet işlerden resmen içine ettin Galatasaray günlerinin. Seni yalayacak, savunacak, haşa Allah olarak gören çok müridin var ama gideceksin. Böyle devam ederse kuyruğuna teneke bağlayarak gönderecekler seni. O gün bu taraftarlar arasında ki belkide en mutlu insan ben olacağım. Böyle devam et. Elmas ta kuklan zaten. Senin gidişini en az kalmandan daha çok isteyen ve bekleyen taraftarlar var. O gün gelince senden sonra kim gelirse gelsin bizim gibilerde kredisi sonsuz olacak. 1 damla hakkım varsa. O maaşında 1 kuruş katkım varsa sana hakkımı helal etmiyorum terim...
 
bu adamı teknik direktör diye tutan başkanıda yönetimide desteklemem bu adamı destekleyen taraftarada ön yargı ile bakarım bu saatten sonra göz göre göre taraftarla dalga geçiyo koca kulübü babasının çiftligi gibi kullanıyo bırak 8 şampiyonlugu avrupa kupasını 80 şampiyonluk alsa 8 avrupa kupasıda alsa kimse bu kulübü babasının çiftligi gibi göremez
 
Yardımcılar kardeşim anahtar kelimemiz yardımcılar.
Sen kafaya taktığın büyük maçları kazanıyorsun çünkü bunu sağlayacak oyuncuların var ama bazı maçlarda kırılma dakikalarının anahtarı olan pozisyonları takıma öğretecek olan yardımcılardır.

Yani şimdi Selçuk bu takıma en fazla öğreteceği şey nasıl pas atarsın ki taylan bu gelişimi gösterdi max bu adam bunu öğretir.
Necati keza pivotluğu öğretir.
Maçı analiz edecek toplu hareket ettirecek hoca eksikliği ben buradayım diye bağırıyor.

Duran top öğretecek
Atağa nasıl çıkacaz bunları bu heyet öğretemiyor bunu anlamak için 5 ay daha kaybetmeye gerek yok.
Acil yardımcıların pozisyon hocasına evrilip teknik heyet kadrosu kalite olarak yükselmeli.
Ekibin kadar başarılısınız.
 
Kötü insan

Prim yapacam diye ozan kabağı paylaştın

Algı yapacam diye tartı resmi bile paylaştın

Ulan herşeyi geçtim tribünlere oynayacam diye başak için no to racismi bile paylaştın

Ama 2 ay önce başkanlığını yapan,seni kovması gerekirken kovmayan,kendini kurtarmak için iç mihrak ilan edip taraftarın önüne attığın adama bi story bile atmadın rahmet dilemek için

İnanılır gibi değil,falcao bile msj paylaşıyor bu imtina ediyor

Cenazesine katılmak ayrı,kamuoyunda adam için taziye mesajı atmak ayrı,sevmeyebilirsin ama yalandanda olsa bir mesaj paylaşmalıydın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt