Fatih Terim ve Muslera'dan beIN Sports'a Özel Açıklama | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim ve Muslera'dan beIN Sports'a Özel Açıklama


Basın toplantısı öncesi, yayıncı kuruluşa açıklama yapmışlar.

Fernando Muslera: "Yarın çok önemli bir maç bizi bekliyor. Kader maçı olarak nitelendirmek yerine kaderimiz belki de Real Madrid'le oynamak. Onlarla çok kez maç yaptık. Şampiyonlar Ligi'nin güzelliği de bu. Büyük takımlara karşı oynamak güzel bir duygu."

Muslera: "2013'teki maç unutulmaz. Çok önemli bir anda, çok önemli bir maç yapmıştık ama bunu bir rövanş olarak değerlendiremeyiz. Farklı bir aşamadaydı, oyuncular farklı. Bir rövanş değil ama Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'le oynayacağız, bunun keyfini çıkarmamız lazım."

Muslera: "Yarın için en büyük avantajımız her zaman olduğu gibi taraftarımız. Onlar devamlı yanımızda, son ana dek bizi destekliyorlar. Real Madrid'deki bir oyuncu birçok oyuncu bizim taraftarımızı tanıyor. Yarın da en büyük avantajımız onlar."

Fatih Terim: "Yarınki maç grubun en kritik maçı olarak görünüyor. Rakibimizin geçen hafta lider olduğunu görüyoruz, belki biraz fazla abartılıyor bazı şeyler, Mallorca karşısında bazı oyuncularını dinlendirme avantajı buldular."

Terim: "Bizden sonra El Clasico maçı vardı, o da ertelendi. Belki o maçı düşünerek hazırlanabilirlerdi. Çok çok iyi bir takımla karşı karşıya geleceğiz. Bizim 90 dakika konsantrasyonumuzu kaybetmememiz lazım. Herkes hücumda, savunmada ne yapacağını biliyor."

Terim: "Umarım bu yüksek konsantreyle iyi işler yaparız. Bizler için her eksik çok büyük anlam taşıyor. Yarın akşama kadar olağanüstü bir hal olacağını düşünmüyorum Falcao'nun durumunda. Buna rağmen birazdan yine bir bakacağız."

Terim: "Lemina 20 gündür antrenmanlara çıkmıyor. Soso'nun arka adalesindeki duruma bakacağız. Her takımda olabilecek şeyler bunlar. En iyi kadromuzla çıkıp, avantajı kendi lehimize çevirmeye çalışacağız."

De Marke Sports
 
bu beinsportta var ya hiç çaktırmadan yok yayıncı yok yok yayınlayan yok yok fedakarlık yaptık maçlları yayınlıyoruz diye 3 cl maçını daha şifreli hale getirdi aldı
edit. peşinen salladım ama 6 maçta şifreli şuan dimi
 
Yeter artık CL de yenilmenin keyfini çıkarıyorız sadece.
Birazda yenerek keyif çıkaralım.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt