Fatih Terim Yönetimindeki Galatasaray Büyük Maçlarda Daha Farklı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim Yönetimindeki Galatasaray Büyük Maçlarda Daha Farklı


41441

Son yıllarda büyük maçlarda aldığı olumsuz sonuçlarla dikkat çeken Galatasaray, Fatih Terim'le birlikte kaderini değiştirdi.

Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray, büyük maçlardaki performansına bir artı daha ekledi.

2017'nin Aralık ayında Galatasaray'a geri dönen ve sarı-kırmızılı ekipteki dördüncü dönemini geçiren Fatih Terim, o günden bu yana Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile karşılaştığı 7 maçın 3'ünü kazanmayı bildi. Galatasaray, Fatih Terim'den önce bu üç takıma karşı oynadığı son 18 maçtan 3 galibiyet çıkarabilmişti. Terim, kendisinden önce 18 maçta ulaşılan 3 galibiyete 7 maçta uzanmayı başardı.

Öte yandan Fatih Terim, Süper Lig'de son yılların iddialı takımı Başakşehir'e karşı da önemli bir üstünlük kurdu. 2017'nin Aralık ayından bu yana Başakşehir'le iki kez karşılaşan Terim, geçen sezonun ikinci yarısında iç sahada oynanan maçtan galip ayrılırken bu sezon deplasmanda oynanan maçtan beraberlikle ayrıldı.

Goal TR
 
bu ffp dalgası elimizi kolumuzu bagladı
hoca eger aklındaki kadroyu tam olarak kurabilirse
geçmişte oldugu gibi içeride dısarıda tokatlamaya seri sekilde devam ederiz.
 
Hocanin bulunduğu zamanlarda saçma sapan puanlar kaybedilebiliyor ama sezonun tamamına bakarsak takimdasligin ve mücadelenin yüksek olduğu bir oyun anlayışımız var. Bu senaryoyu daha önce yaşamıştık sonu şampiyonlukla bitti. Bu sezon da öyle olacak diye düşünüyorum.

Galatasaray güzel, fatih terim ile birlikte bambaşka güzel.

Fatih Terim hiç tanıyıp görmesen bile taraftarın çoğu için ailenin bir bireyi gibi. Allah eksikliğini göstermesin.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Bu sene mücadele sadece sahada değil. İşimiz çok zor. Açık bir şekilde herkes bir olmuş GS ı tezgaha getirme peşinde. Tabi bunda Fatih Terim düşmanlığının da etkisi büyük. Çünkü korkuyorlar, kıskanıyorlar. Galatasaraylı olarak bu adama sahip çıkmak boynumuzun borcudur.
 
Çünkü büyük hoca, çünkü winner karakter. Diğer başımıza gelen 239 tane hoca gibi sümsük değil, cesur ve Galatasaray nasıl oynamalı biliyor.
 
Üst Alt