Fatih Terim'den 5 İsme Yakın Markaj! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5D4kpA.jpg

Sezonun ikinci yarı hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in hedefi forma rekabeti oluşturarak kadro derinliği yaratmak.

Sezonun ikinci yarısı için çalışmalarını Antalya Belek'te sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında efsane futbolcusu Georghe Hagi'nin takımı, Romanya 1. Ligi'nin son şampiyonu Vitorul Constanta'yı 2-0 ile geçti.İlk yarıda yedek ağırlıklı bir kadro sahaya süren teknik direktör terim, oyuncuların son durumlarınıda yakından görme fırsatı buldu. Çift idmanla 2. yarıya yoğun bir tempo altında hazırlanan sarı kırmızılılar'da Terim'in ilk hedefi forma rekabetini arttırarak kadro derinliği oluşturmak.Tüm oyuncular ile tek tek ilgilenen tecrübeli teknik adam; Hakan Balta, Selçuk İnan, Sinan Gümüş, Eren Derdiyok ve Donk'u takıma tekrar kazandırmak adına yardımcıları ile birlikte yoğun bir mesai harcıyor.


Göztepe ve Bucaspor maçlarında oyun anlamında fazla müdahale etmek istemediğini ancak ikinci yarıda daha farklı bir anlayışı ile takımı sahaya süreceğini sık sık ifade eden Terim, kampın geride kalan döneminde bunun sinyallerini verdi. Sarı kırmızlılar'da Göztepe maçında sakatlanan Fernando dışında eksik oyuncu bulunmazken, Brezilyalı oyuncu'nun düz koşulara başlaması bekleniyor.Takımla birlikte henüz çalışma fırsatı bulamayan Fernando'nun Kayserispor mücadelesinde oynama ihtimalinin çok düşük olması Terim'i bu mevkide başka bir alternatif bulmaya zorluyor.


Kampta dikkat çeken isimlerin başında Maicon geliyor. Tudor döneminde Yeni Malatyaspor ve Teleset Mobilya Akhisarspor maçlarında ilk yarının hemen ardından oyundan alınan Brezilyalı oyuncu, idmanlarda son derece hırslı bir görüntü çiziyor.Terim'in gelişi ile birlikte formu yükselen bir başka isim ise Yasin Öztekin.Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 30 yaşındaki oyuncu, bireysel çalışmalarda attığı sprintler ile ön plana çıkıyor.
 
Son düzenleme:
Üst Alt