Fatih Terim'den A Milli Futbol Takımı'na Bruma Takviyesi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim'den A Milli Futbol Takımı'na Bruma Takviyesi!


fft226_mf8900411.Jpeg


Portekiz basını, Fatih Terim'in henüz Portekiz A Milli Takımı ile maça çıkmayan Bruma'ya Türk Milli Takımı forması giydirmek istediğini yazdı.


Galatasaray’ın yıldızı Bruma için Portekiz basınında çok ilginç bir iddia yer aldı. O Jogo’nun haberine göre; Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bruma’nın Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın formasını giymesini istiyor.

Konuyla ilgili olarak federasyonun da desteğini alan Terim’in Bruma’ya milli forma giydirmek için harekete geçtiği ve futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü.

Bruma’nın FIFA kurallarına göre Türk vatandaşı olup forma giymesi için Türkiye’de 5 yıl futbol oynaması gerekiyor. 22 yaşındaki Portekizli Galatasaray’a 3 Eylül 2013 yılında imza atmış ancak 2015-2016 sezonunu kiralık olarak İspanya’da geçirmişti.

Gama Spor

http://www.ojogo.pt/internacional/p...urco-quer-naturalizacao-de-bruma-6216446.html
 
Yok yav bırakmaz Portekiz Milli takımı'nı Bruma

Ama o başlarındaki F.Santos denen bunak herif öyle saçma sapan kadro seçiyor ki Bruma'nın dışarda kalması gayet normal ...
 
daha tolgay'ı falan halledemediler brumayı mı 2 sene bekletecekler , emre mor cengiz gibi geleceği olan topçular varken o pozisyona devşirmeye gerek yok bi tane kante veya sakho bulsunlar


Çeptalk
 
Üst Alt