Fatih Terim'den Arda Turan Açıklaması | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim'den Arda Turan Açıklaması


Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yarın oynanacak Kosova maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Arda Turan'la ilgili açıklamalarda bulunan Terim'in isim kullanmaması dikkat çekti.

Bugüne kadar yaşanan sorunlardan örnekler veren Fatih Terim, "Bu sorunların maça taşınacağını düşünmüyorum. Sayın Bilal Meşe'ye de geçmiş olsun diyorum" dedi.

Terim, Arda Turan'la ilgili, "Oyuncuya kampı terketmesini söyledim. Gönderme kararı benim, milli takımı bırakma kararı onun. Onun kararını da, benim kararımı da değerlendirirsiniz." diye konuştu.

Fatih Terim, "Bu olayların dışarıdaki gizli aktörlerini de zaman açığa çıkaracaktır" ifadelerini de sözlerine ekledi.*(DHA)
 
terim hoca belli ki cekiniyor cünkü uzun adam rıdvanın gazıyla filan arda dan yana cıkarsa tüpcüde terimde zor durular o koltukta
 
Bu transfer dönemi böyle geçerse Tudor' un başarılı olma ihtimali zaten yok. Dünya Kupası da bitmiş olacak. 2018-2019 sezonuna Fatih Terim ile başlarız, Arda Turan da bir daha Galatasaray forması giyemez.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Anasını satayım 5 senedir futbol konusulmuyor milli takimda,once Avci Selcuk ardindan Tore olayi simdide yazdan bu yana prim pazarligi ve Ardanin yavsakliklari ile ugrasiyoruz her basin toplantisi futbol konusulmayan tek milli takimiz, istifayi bas artik hocam.
 
Oyuncuya kampı terketmesini söyledim.

arda-turan-izlanda-maci-bittikten-sonra-agladi-7775273_3310_m.jpg
 
Üst Alt