Fatih Terim'den Covid-19 Açıklaması | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Her badire atlatan insan gibi hayatin değerinden,sevdiklerine daha yakin olmaktan bahsetmis.sizin sorununuz ne ben anlamiyorum harbiden
urettigi ,katki sagladigi derken de futboldan soz etmis ustu kapali.oyuncu evlatlarim vs diyo.normal bi mesaj,mesajlardan bile kaos cikariyosaniz kalpten gitmeniz olasi ilerki yaslarda,Allah sevdiklerinize sabir versin
 
Birakirsa anlayisla karsilarim ve karsilamakta zorunayim.
Konu ve sebep Aile ise baska söze gerek yok benim icin.

Bizede heykelini nasil dikeriz diye düsünmek kalir.
 
fatih terim saha içinden kopamaz. O hırsla yaşayan biri. Hem milli takımı, hem Galatasaray'ı çalıştırmak istemesi de bundan. Asla dinleneyim diye düşünmez.

İleride ne olur bilemem ama yakın zamanda bırakmaz.
 
Son sözüm beni ben yapan, Fatih Terim'i 'İmparator' diye bağrına basan iyi günümüzde de kötü günümüzde de daima yanımızda olan muhteşem Galatasaray taraftarına, ben ne sizden ne de Galatasaray'dan ayrılmadım, ayrılmam..
Ben ne sizi ne de Galatasaray'ı bırakmadım, bırakmam..

DEMİŞTİ. BIRAKMAZ ! HERKES RAHAT OLSUN..

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Yok öyle bi şey yahu, bırakacağını nereden çıkarttınız? Aileme, sevdiklerime daha fazla vakit ayıracağım demek bırakacak anlamına gelmez.
Hırstan dolayı florya da fazla vakit geçiriyordu. Özellikle son haftalar eve dahi gitmiyor adam. Ordan ekstra mesaisini azaltacak belli ki. Ben bu kadar sevgiye Galatasarayı bırakacağını sanmıyorum. Diğer tarafta ailesi dahi olsa.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Bırakmaz bence. Hoca aktif olmayı seviyor. Evinde oturup bahçesine domates dikecek adam değil.
Alex Fergusonda degildi ama ailesi israr ederek birakti. Fatih Terim elbette birakmayi dusunuyor ama ne olup olmayacagini ilerdeki zaman gosterecek. Ne olursa olsun saygi duymaliyiz yeterince gorevini yapti bize bi adamdan bu kadar beklenirdi zaten. FT iyi olsun onemlisi olan o, biz caremizede bakariz kendimiz.
 
Üst Alt