Fatih Terim'den Gönderme: "Hepsine geçmiş olsun" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
45896

Teknik Direktörümüz Fatih Terim ve Kaptanımız Selçuk İnan, Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktörümüz Fatih Terim şunları söyledi:

“Herkese iyi akşamlar. Hedeflediğimiz yerlerden bir tanesindeyiz. Lig ile başlayan, hedef koyduğumuz iki önemli kupadan birinde yarın oynayacağız. Önce sevgili meslektaşıma geçmiş olsun diyorum. Ayrıca çok da güzel hizmetler yaptı ondan dolayı da tebrik ediyorum. Çok doğru söylüyor kabul ediyorum Akhisar ligimize bir renk kattı. Biz tam tersine Galatasaray olarak Pazar gününe konsantre olan oyuncularımızı yarına konsantre etmeye çalışıyoruz. İşimiz biraz daha zor. Ümit ederim bunu ekibimle başarabiliriz. Tamamen Pazar gününe odaklanmış futbol takımını inşallah yarın kupaya döndüreceğiz. Emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz. En çok kazanan ve ilk kazanan bu kupayı Galatasaray. Ümit ediyorum bunların içine bir tane daha Türkiye Kupası koyarız. Önem veriyoruz Türkiye Kupasına. Türkiye’deki iki tane önemli şampiyonluktan bir tanesi. O yüzden bizde buna talibiz. İnşallah Galatasaraylı taraftarlarla beraber bu haftanın kupa haftası olmasını istiyorum. Tam da haftası olduğunu düşünüyorum. Yarın burada kupayı alan taraf Galatasaray olur.”

Teknik Direktörümüz Fatih Terim soru - cevap kısmında şu ifadeleri kullandı:

“Bazı oyuncularımızın oynayıp oynamayacağına yarın karar vereceğiz. Bu bir final maçıdır. O ciddiyet içerisinde olacağımızı söyleyebilirim.

Son yıllarda Sivas’a hiç böyle güzel bir havada gelmemiştim. Ondan dolayı çok mutluyum. Harika bir hava var. Hep karlarda, kışlarda, soğuklarda gelmiştik. Benim için hiç sorun yok 4 Eylül Stadı’na gelmekte. Benim doğum günüm de 4 Eylül. O yüzden bir daha da geliriz, hiçbir sorun yok. Kendimizi iyi hissettiğimiz yerlerden bir tanesi. Türkiye Futbol Federasyonu’nda görev yaparken bu tip organizasyonların değişik yerlerde olmasını istemiştik. Konya, Antalya, Sivas gibi çeşitli yerlerde oynanmasında büyük yarar görüyorum. Doğru bir karar almışız.

Enteresan bir süreç yaşıyoruz. Galatasaray şu an öyle bir konumda ki yarışta olan, olmayan, ilgili, ilgisiz takımların başkanlarından yönetimlerine, medya mensuplarından teknik adamlarına herkes kendi maçlarını bıraktı bizim maçları konuşuyor.

Hukuki veya gerçekçi olmayan bir sürü argüman var, karşılığı da yok. Biz bunları esasında gülerek karşılıyoruz. Gündemde olan psikolojik tahrikler. “Galatasaray Türkiye’dir” lafının boşa edilmediği geliyor aklıma. Bu yaklaşıma esasında bizim camiamız, taraftarlarımız çok alışkın.

Tabiri yerindeyse organize ancak amatör bir kötülük gözlemliyoruz. Eğer dediğim gibi hedefleri yarınki kupa ve Pazar günkü maçsa bizi kızdırıp, konsantrasyonumuzu bozmaksa hepsine geçmiş olsun. Buradan sağ duyusunu elden bırakmayan büyük Galatasaray taraftarına küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum ve seslenmek istiyorum. Kalan süreçte inancı kaybetmeden, mücadeleyi bırakmadan, duaları eksik etmeden, Galatasaray’a yakışır bir tutum sergilemek. Son olarak onlara tavsiyem şu; dikkatli olun, uyanık olun ve en önemlisi yaşananların farkında olun ama unutmayın.”

Kaptan Selçuk İnan’ın açıklamaları ise şu şekilde:

“Hepiniz hoş geldiniz. Rakibimizin durumunu biliyoruz. Onlara da buradan geçmiş olsun diyoruz. İnşallah seneye tekrar lige çıkarlar. Yarın bu durumun onları olumsuz etkilemeyecek. Çünkü final maçları başka havada oynanır. Biz de bunun farkındayız. Sezon başı Akhisar’a kaybettik. Yarınki maçın çok zor olacağını biliyoruz. Tüm konsantrasyonumuz ve çalışmalarımız bu yöndeydi. İnşallah yarın izleyenlere güzel bir futbol izlettiririz. Umarım sadece futbolun konuşulduğu güzel bir maç olur. Sonucunda da inşallah kazanan taraf biz oluruz. Hiçbir şey o maçı olumsuz etkilemez. Yarınki maç çok önemli. 3 günde 1 senenin emeklerini alabiliriz. Bu maçı kazanarak Başakşehir maçına daha da moralli çıkmak istiyoruz. Önümüzde önce yarınki maç var. Önce yarınki kupayı kazanalım da sonraki kupalara bakarız. Hayırlısı.”

galatasaray.org
 
Fatih Terim: "Yarışta olan, olmayan; ilgili, ilgisiz takımların başkanlarından yöneticilerine, medya mensuplarından teknik adamlarına kadar herkes bizim maçlarımızı konuşuyor. Biz gülerek karşılıyoruz. Hedefleri konsantrasyonumuzu bozmaksa, hepsine 'Geçmiş olsun' diyoruz."



sana diyor yalıçocuğu
 
Üst Alt