Fatih Terim'den Sürpriz Transfer Telefonu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim'den Sürpriz Transfer Telefonu!


3727960be0a6ce0905036598b5634020.jpg



Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Bruma’yı geri istiyor! Galatasaray'da Fatih Terim'in isteği üzerine Bruma'yı kiralamak için harekete geçildi.

Transferdeki kısıtlı sürede hata yapmak istemeyen Fatih Terim, Galatasaray’a geleceğe yatırım olarak aldırdığı eski prensi Bruma’yı gözüne kestirdi.

Sezon başında 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Leipzig’e satılan Portekizli futbolcu, yeni takımında beklediği süreleri alamadığı için mutsuz.

Alman ekibinden Bruma’yı 6 aylığına isteyen sarı-kırmızılılar, girişimlere başladı. Leipzig’in talebine göre satın alma opsiyonlu kiralama da gündemde olacak.

Her iki kanatta da oynayabilecek, süratli bir futbolcuya ihtiyaç duyan ve oynatmak istediği 4-4-2 sisteminin en kilit parçalarından biri olacak Bruma’yı bizzat arayan Fatih hoca, yıldız isimden olumlu dönüş aldı.

Kendisini Galatasaray’a kazandıran hocasına, “Sizin olduğunuz her takıma koşa koşa gelirim” yanıtını veren 24 yaşındaki futbolcu, kulüplerin anlaşması halinde Türkiye’ye dönmek istediğini söyledi.

AMKSPOR
 
Son düzenleme:
Telefonun başında çaresiz bekliyorum
Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum

Ekli dosyayı görüntüle 18697
Şu Hakan Altun'u da başgöz etseydik hayırlısıyla. Adam efsane şarkılar yazıyor, hak ettiği değeri görmedi. Alişan bile işi ilerlettmişken hatta.Sonra benim yüzüme bakan bir Allahıbn kulu çıkar diye ümitlenebilirim :D

O değilde basın ne güzel yazıyor yahu, babasından telefon gelmiş gibi sevinen Bruma senin olduğun her yere gelirim diye gaza gelmiş. Şaka bir yana dönmesine en çok ben sevinirim, gittiğine çok üzüldüm Telles'te olduğu gibi.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Üst Alt