Fatih Terim'in Eski Öğrencisi Daniele Adani: "Terim abartılıyor!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim'in Eski Öğrencisi Daniele Adani: "Terim abartılıyor!"


Sky Sports'ta yorumculuk yapan ve futbolculuk kariyerinde Mircea Lucescu ve Fatih Terim ile çalışan Daniele Adani, Fatih Terim ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

daniele-adani-2.jpg


Adani, kariyeri boyunca çalıştığı en iyi teknik adamın şu anda A Milli Takımımızın başında bulunan Mircea Lucescu olduğunu ifade etti.

"DOĞAÇLAMA BİR TARZI VARDI"

Corriere de Sport'a konuşan Adani,Lucescu için 'çalıştığım en iyi teknik adam' derken, Fatih Terim ile ilgili ilginç ifadeler kullandı. Adani, Fiorentina'da birlikte çalıştığı Fatih Terim için, " Türkiye'de yaptıklarına saygı duyuyorum ancak onun abartıldığını düşünüyorum. Çalıştığımız süreçte doğaçlama bir tarzı vardı. Farklı bir çalışma şekli ve kültürü vardı. Bunlara güvenmek için ise çok az bilgiye sahipti." dedi.

Ajansspor
 
Kesin ya takoz bir ön liberodur, ya da Lucescu ile daha az gol yediği için kendisini daha iyi bir futbolcuymuş gibi göstermesinden ötürü en iyi hoca "Lucescu" diyen bir stoperdir.
 
Her geçen gün gercekler ortaya çıkıyor.
İleride duyduklarinizdan sonra hepiniz arkasından sallayacaksiniz.


________________________________
Terim İSTİFA!
idmanda Pasta kestiren terim İSTİFA!
transfer yapmayı bilmeyen terim İSTİFA![/QUOTE]
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt