Fatih Terim'in Fenerbahçe Rotasyonu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim'in Fenerbahçe Rotasyonu!


12263882-728xauto.jpg


Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim Fenerbahçe derbisini düşünerek Hajduk Split'e karşı Arda Turan, Sofiane Feghouli ve Radamel Falcao'yu dinlendirecek. Emre Kılınç, Taylan ile Marcao'nun ise dönüşümlü oynaması bekleniyor.

Yeni sezona üç galibiyetle başlayan Galatasaray, yarın UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Hajduk Split'i ağırlayacak. Sarı-kırmızılılar pazar günü ise Türk Telekom Stadı'nda Fenerbahçe derbisini oynayacak.

Cimbom, Avrupa Ligi'nde Hırvat ekibini elemesi halinde 1 Ekim Perşembe günü Willem-Rangers maçının galibiyle deplasmanda karşılaşacak. 4 Ekim Pazar günü ise Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak Cimbom, ardından kendini milli araya atacak.

Akşam'da yer alan habere göre, zorlu süreçte kadrosunu idareli olarak kullanan ve iki kulvarda arka arkaya maçlara çıkan sarı-kırmızılılar farklı isimleri sahaya sürüyor. Sıkışık takvimde tüm oyuncularını kullanmaya çalışan Teknik Direktör Fatih Terim, Hajduk Split maçında yeniden Feghouli, Arda ve Falcao'yu kenara çekip; Babel, Ömer Bayram ve Diagne üçlüsüne şans verecek.

Kaleci Fatih'in formayı bırakmayacağı maçta sağ bekte Omar'ın yerine Şener, stoperde Donk, sol bekte Linnes, orta alanda Etebo ve Jimmy Durmaz gibi futbolcuların da Hajduk karşısında forma bulması bekleniyor. Fatih Terim'in; Taylan, Emre Kılınç, Marcao gibi genç isimleri ise dönüşümlü olarak kullanacağı düşünülüyor.
 
3 tane Trabzon ekmeği gibi adamın dinlendirilmesi rotasyon değil, ciddi rotasyon Taylan ve Marcao'nun oturtulmasıdır. Onu karşılayabilecek durumda olduğumuzu sanmıyorum, Fatih hocanın da hayatında düşüneceği son şey diğer bütün ezik Türk antrenörlerin aksine 1 haftalık lig maçı için Avrupa Kupasını riske etmektir.
 
Yav abartmayın Hajduk kim. Rotasyonla da koyar geçeriz. Feneri yenmemiz daha önemli. Lige bismillah demeden moral motivasyonunu yerle bir etmemiz lazım Fenerin. Diagne pozisyon almasıyla net 5 gol pozisyonuna girer zaten. Ama tam bir kazma olduğundan 1 tanesini anca atar orası Allah'ın emri.
 
NEFTÇİ maçında yapacaktık bunları hoca sarachi gitti bile
koy oraya rierayı yine yenerdin NEFTÇİyi
şimdi hajduta falan yapıp da durduk yere yenilmiyelim ?
 
Bu sezon lig uzun mutlaka sakatlıklar olacak bu yüzden yedek oyunculara güvenmek zorundayız yoksa geçen hafta sarachi nin yaşadıgı sakatlık gibi çok sakatlık yaşarız
 
Üst Alt