Fatih Terim'in İmha Timi; Muğdat, Sinan ve Onyekuru | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim'in İmha Timi; Muğdat, Sinan ve Onyekuru


2076760_620x410.jpg

Geçtiğimiz sezon göreve geldikten sonra kulübedeki eksiklikten yakınan Fatih Terim, henüz forvetteki sıkıntıyı çözemese de hücum hattının diğer bölgelerinde rahata kavuştu. Şampiyon olarak tamamlanan sezonda Garry Rodrigues, Sofiane Feghouli ve Younes Belhanda’yla rakiplerini avlayan İmparator, Henry Onyekuru ile Muğdat Çelik’in gelişi ve Sinan Gümüş’ün yükselen grafiğiyle kulübesini de güçlendirdi.

Son oynanan Sakarya maçında Onyekuru, Muğdat ve Sinan üçlüsünü sahaya süren deneyimli çalıştırıcı, oyuncularının performansından son derece memnun kaldı. Yapılan eleştirilere cevap olarak 1 gol atıp, 1 golü de hazırlayan Muğdat, Terim'in en önemli kozlu olacağının sinyallerini verdi.

RODRIGUES'İ GÖLGEDE BIRAKTI

Rodrigues’in yedeği olarak düşünülerek kiralanan Onyekuru ise Yeşil-Burun Adalı rakibiyle sıkı bir forma rekabetine gireceğini şimdiden gösterdi. Nijeryalı futbolcusunun tekniğini çok beğenen Terim’in antrenmanlardaki durumu göz önüne alınca Onyekuru’nun Rodrigues’in şu an için önünde olduğunu düşündüğü bildirildi. Cimbom’un bir diğer silahı haline gelen Sinan Gümüş de kampın yıldızıydı. Sakarya’da 1 de gol atan 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, Feghouli’den formayı almaya hazır olduğunu gösterdi.

HT
 
Resmen geçen sene yaşananları yaşıyoruz. Sneijder'i satma zemini yaratılmak için tuhaf haberler çıkmıştı. O saçma haberler de işe yaradı. Millet akıl tutulması yaşadı tekme tokat gönderdiler. Yerine çöp bidonu kondu!

Şimdi herkesin sevgilisi Gomis için enteresan haberler yapılıyor. Gomis hariç herkes konuşuyor. Kötülenmeden gönderilirse büyük tepki görür yönetim. Haberler sallanıyor. Bu haberler gibi yokluğuyla ilgili alternatifler üretiliyor.

Delikanlı gibi çıkıp yönetim "para yok adama ciddi teklif geldi. Göndereceğiz" desinler. Beş para etmez gazetecileri araya sokuyor adamı rezil ediyorlar!
 
Gomis denilen hergelenin menajeri çıkmış hem fransa basınına hem türkiye basınına açıklamalar yapmış yalanlamada yok.Hala gomisi kötülüyorlar filan falan.İyi geceler.
 
Üst Alt