Fatih Terim'in İstediği 10 Numara Alex Teixeira | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Galatasaray son dakika transfer haberi... Fatih Terim’in tarzını çok beğendiği Brezilyalı 10 numara Alex Teixeira için harekete geçen Galatasaray Yönetimi, oyuncuyla yapılan ilk görüşmeden olumlu sonuç aldı. Sarı-Kırmızılılar, Çin kulübü Suning ile 1 yıl kontratı kalan Sambacı için bastırıyor...
Screenshot_3.png

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi... Belhanda’nın yerine topla ilerleyebilen, çalım atabilen, hızlı, hırslı ve skora katkı yapan bir 10 numara arayan Galatasaray’ın, bir süredir Alex Teixeira ile görüştüğü ortaya çıktı. Bu sezon Çin takımı Jiangsu Suning ile çıktığı 30 maçta 18 gol 11 asistlik müthiş bir performans sergileyen 29 yaşındaki futbolcuyla, menacerler vasıtasıyla temas kuran Galatasaray Yönetimi’nin, olumlu sonuç aldığı öğrenildi. Sambacı’nın, kulübüyle 1 yıllık kontratı kaldı. Sarı-Kırmızılılar, Belhanda’nın satışından gelmesi muhtemel bonservis geliriyle Teixeira’yı kadrosuna katmayı hedefliyor. Brezilyalı yıldızla 4.5 yıllık bir mukavele yapılması planlanıyor.


Forvette de oynayabiliyor

Teixeira, sadece forvet arkasında değil, hem kanatlarda hem de ileri uçta görev yapabiliyor. Bu sezon Suning formasıyla çok sayıda gol atmasının başlıca sebeplerinden biri de, forvette oynamasıydı. Ancak Terim’in, tecrübeli futbolcuyu tam olarak 10 numara için düşündüğü belirtiliyor.

Alex Teixeira kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sürati, tekniği, fizik gücü ve bitirici özellikleriyle Teixeira, Fatih Terim’in transferdeki 1 numaralı önceliği haline geldi.

50 milyon Euro’ya gitti


Alex Teixeira, Shakhtar forması giydiği dönemde de Galatasaray’ın transfer gündemine gelmişti. Yıldızı parladıktan sonra adı Avrupa devleriyle de anılan Brezilyalı futbolcu ise sürpriz bir şekilde tercihini Uzakdoğu’dan yana kullandı ve 5 Şubat 2016’da tam 50 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Jiangsu Suning’e transfer oldu.

Lucescu’nun eski öğrencisi

Brezilyalı futbolcunun yıldızını parlatan ise Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı teknik direktörMircea Lucescu’dan başkası değildi. Onu Vasco de Gama’dan 6 milyon Euro’ya transfer ettiren, sonra geliştirerek Shakhtar’a 50 milyon Euro gelir getirmesini sağlayan Luce, Teixeira’nın özel yeteneklere sahip bir futbolcu olduğunu söylemişti.

Kaynak: Fanatik / Metin Karabaş
 
Kaynak Metin Karabaş peki metin karabaşın kaynağı ne

Abisi Tekin Karabaş

images



GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Sözleşme detaylarını falan bilemem ama gelirse, ligin gerçekten anasını ağlatacak bir adam. Sağlam bir Falcao, Onyekuru ve Feg ile ligin içinden geçer.
 
İyi bir Alex Teixeira'yı dünyadaki hemen her takım ister mesele o değil, mesele Teixera STSL'de oynaması için bir sebebi var mı ? haydi Falcao&Seri gibi adamları ikna etmek için elimizde güçlü bir koz vardı "Şampiyonlar Ligi" şimdi Teixera Çin de o maaşını bırakıp STSL'ye neden gelsin ki ?

Kariyerinin en iyi zamanlarında patlama yaptığı dönemde Çin'e gidip 12 mil.€ maaş ile orada senelerini geçirmiş adamı nasıl bir proje ile ikna edebilirsin ki ?
 
sonunda gole yatkin os oyuncusu.

Okay Banega
Emre K. Teixeira Oynekuru
Falcao

güzel olur. Emre + Onyekuru zaten defansa yardim eden kanatlar bir de. quinteronun durumunu bilmiyorum. dombili olmus diyordunuz
 
Üst Alt