Fb Ağlarını Yırtan Gol | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fb Ağlarını Yırtan Gol


yrtkag1.jpg




ytkag2.jpg




ytkaghikayesi.jpg




yrtka5.jpg




Biz yazmıyoruz ; Tarih yazıyor





Metin Oktay'ın ağları yırtan golü, Türk futbol tarihinin en ilginç olaylarından biridir. 1959 yılında iki grup halinde yapılan Türkiye Ligi maçlarının finalinde Galatasaray-Fenerbahçe karşı karşıya gelir.



10 Haziran 1959 günü İnönü Stadı'nda oynanan maçın 39.dakikasında soldan dalan Metin Oktay, Fenerbahçe'nin santrhafı Naci Erdem'i geçtikten sonra ceza alanına girdiği anda müthiş bir sol vuruş yapar.



Özcan Arkoç'un bakışları arasında ağlara giden top oradan da dışarı çıkar. ''Ağları yırtan gol'' olarak tarihe geçen bu olay herkesi şaşkına çevirir.
 
Cevap: Fb Ağlarını Yırtan Gol



ozcanarkoccc.jpg


Metin Oktay'ın ağları yırtan golünde fb kalesini koruyan Ünlü Kalecilerden Özcan Arkoç
 
Cevap: Fb Ağlarını Yırtan Gol



ozcanarkocmetinoktay.jpg


Özcan Arkoç, fb 'ye Almanya'nın güçlü takımlarından Hamburger SV 'den transfer oluştu. Ünlü Alman futbolcu Uwe Seller ile takım arkadaşıydı.
 
Cevap: Fb Ağlarını Yırtan Gol



Fenerin golleri hep ordan burdan sekiyor birine carpiyor yada direge carpiyor kalemize giriyor. Bizim hic böyle golümüz yok hep zar zor atiyoruz. Galiba tarihtede hep böyleydi burdada öyle oldu en son Kral Metin yeter ulan dedi asildi yirtti. :D
 
Cevap: Fb Ağlarını Yırtan Gol



ozcanarkoc60lar.jpg


Özcan Arkoç,Türk futbolunun ender yetiştirdiği Kalecilerden birisiydi. Milli takımımızın Kalesini de başarıyla korumuştur.​



Sevgiyle kalın.
 
Üst Alt