FB Vakfı Başkanı: “Aziz Yıldırım geldiğinden beri şike yaptı, yapıyor” | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

FB Vakfı Başkanı: “Aziz Yıldırım geldiğinden beri şike yaptı, yapıyor”


fft1mm1481936.jpg



Camia sıkı sıkıya kenetlenmişken, Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı'nın “Aziz Yıldırım'ın heykeli dikilecekmiş. Yıldırım geldiğinden beri şike yaptı, yapıyor” sözleri şok etkisi yarattı.



Şike Soruşturması başladığından beri taraftarından yöneticisine, futbolcusundan muhalifine Fenerbahçe camiası tek vücut olmuş, direnirken, Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Radyospor’da sarfettiği sözler, ortalığa bomba gibi düştü. Şekip Hazar’ın programına telefonla bağlanan Yılmaz, taraftarların kulüplerine uyguladığı baskı sonrası Beşiktaş’ın Türkiye Kupası’nın iade ettiğini hatırlatan Hazar’ın, “Fenerbahçe’de böyle birşey olmalı mıydı?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Beşiktaş taraftarı, imrendiğim bir taraftar. Helal olsun. İşte taraftar davranışı budur. Zaten Beşiktaş taraftarının Türk sporunda çok önemli bir yeri var. Kulüp de paralel davrandı, büyük bir jestle taraftara uydu. Federasyon sıkıştı, Süper Kupa’yı iptal etti. Bizimkiler ne yaptı?



‘Hapishaneden mektupla yönetiyor’



Bu yönetimin, mayıs ayına kadar kulübü yöneteceğine inanmıyorum. Çünkü bizdeki model tek adam modeli. Şu anda hapishaneden Başkan yönetiyor mektuplarla. Yöneticiler de o mektupları, hüngür hüngür ağlayarak okuyor. Okuyan kim? Herhangi bir yönetici olsa, gençtir ağlar, sızlar. Başkanın vekili, kulübü yönetecek lider. Lider böyle zamanlarda ağları mı yaa. Bu ne artistlik. Divan toplantısına birlik-beraberlik diye gittim, neredeyse kusacaktım. İkinci alkışta kalktım, terkettim. Şovmen, 3 tane avantası olan, başkanın baktığı şerefsiz kişi hüngür hüngür ağlıyor. Diğerlerini söylemek istemiyorum. Tiyatro. Aziz Yıldırım’ın heykelini dikmek için önerge veren abimi de tanırım. Tertemiz, Fenerbahçe için yanıp tutuşan insanlardan kuruludur Divan Kurulu. Önerge veriyorlar, ‘Yıldırım’ın heykelini yapalım’. Aziz Yıldırım’ın ne heykelini yapacaksın kardeşim? Aziz Yıldırım bu şikeyi yaptı, yapıyor. Daha önce de yaptı, geldiğinden beri yapıyor. Cihan diye bir adam vardı, kitap yazdı yaaa. O zaman cezası yoktu, şimdi var.



‘Sanki mahalle kulübüyüz’



Bu Şekip’le (Mosturoğlu) beraber bu yasa yapılırken yardımcı olmuşlar. Bu Şekip’in içeri neden girdiğini

biliyor musun? Menacerlik sorularını alıp sattığından dolayı. Rezalet, rezalet. Başkan tesis yapmış. Onu da konuşuruz. Zamanı gelince de konuşacağım. 1 lira para mı vermiş o tesislere?”Şekip Hazar’ın, “Siz de bir dönem Yıldırım’la birlikte hareket ettiniz” sözleri üzerine Aziz Yılmaz, “Doğrudur. Güzel şeyler yapıyordu. Sonuçta biz de Fenerbahçeli’yiz destekledik. Ama tek adam modeliyle bugünlere geldi. Şu anda yönetimde ona danışmadan hareket eden kimse yok. İçeriden mektupla yönetiyor, böyle birşey olur mu? Fenerbahçe’yi bu kadar küçültebilir misiniz? Fenerbahçe’de milyonlarca Aziz Yıldırım var. Yani kimsiniz yaa. Nasıl birşey bu? Sanki mahalle kulübü” sözlerini sarfetti.



Fanatik
 
birleşik fb vakfı başkanı: aziz yıldır yıldırım kulübü mektupla yönetiyor



"Şike Soruşturması başladığından beri taraftarından yöneticisine‚ futbolcusundan muhalifine Fenerbahçe camiası tek vücut olmuş‚ direnirken‚ Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yıldırımın‚ Radyosporda sarfettiği sözler‚ ortalığa bomba gibi düştü. Şekip Hazarın programına telefonla bağlanan Yılmaz‚ taraftarların kulüplerine uyguladığı baskı sonrası Beşiktaşın Türkiye Kupasının iade ettiğini hatırlatan Hazarın‚ Fenerbahçede böyle birşey olmalı mıydı? sorusuna şu yanıtı verdi: Beşiktaş taraftarı‚ imrendiğim bir taraftar. Helal olsun. İşte taraftar davranışı budur. Zaten Beşiktaş taraftarının Türk sporunda çok önemli bir yeri var. Kulüp de paralel davrandı‚ büyük bir jestle taraftara uydu. Federasyon sıkıştı‚ Süper Kupayı iptal etti. Bizimkiler ne yaptı?



Hapishaneden mektupla yönetiyor



Bu yönetimin‚ mayıs ayına kadar kulübü yöneteceğine inanmıyorum. Çünkü bizdeki model tek adam modeli. Şu anda hapishaneden Başkan yönetiyor mektuplarla. Yöneticiler de o mektupları‚ hüngür hüngür ağlayarak okuyor. Okuyan kim? Herhangi bir yönetici olsa‚ gençtir ağlar‚ sızlar. Başkanın vekili‚ kulübü yönetecek lider. Lider böyle zamanlarda ağları mı yaa. Bu ne artistlik. Divan toplantısına birlik-beraberlik diye gittim‚ neredeyse kusacaktım. İkinci alkışta kalktım‚ terkettim. Şovmen‚ 3 tane avantası olan‚ başkanın baktığı **** kişi hüngür hüngür ağlıyor. Diğerlerini söylemek istemiyorum. Tiyatro. Aziz Yıldırımın heykelini dikmek için önerge veren abimi de tanırım. Tertemiz‚ Fenerbahçe için yanıp tutuşan insanlardan kuruludur Divan Kurulu. Önerge veriyorlar‚ Yıldırımın heykelini yapalım. Aziz Yıldırımın ne heykelini yapacaksın kardeşim? Aziz Yıldırım bu şikeyi yaptı‚ yapıyor. Daha önce de yaptı‚ geldiğinden beri yapıyor. Cihan diye bir adam vardı‚ kitap yazdı yaaa. O zaman cezası yoktu‚ şimdi var.



Sanki mahalle kulübüyüz



Bu Şekiple (Mosturoğlu) beraber bu yasa yapılırken yardımcı olmuşlar. Bu Şekipin içeri neden girdiğini

biliyor musun? Menacerlik sorularını alıp sattığından dolayı. Rezalet‚ rezalet. Başkan tesis yapmış. Onu da konuşuruz. Zamanı gelince de konuşacağım. 1 lira para mı vermiş o tesislere?Şekip Hazarın‚ Siz de bir dönem Yıldırımla birlikte hareket ettiniz sözleri üzerine Aziz Yılmaz‚ Doğrudur. Güzel şeyler yapıyordu. Sonuçta biz de Fenerbahçeliyiz destekledik. Ama tek adam modeliyle bugünlere geldi. Şu anda yönetimde ona danışmadan hareket eden kimse yok. İçeriden mektupla yönetiyor‚ böyle birşey olur mu? Fenerbahçeyi bu kadar küçültebilir misiniz? Fenerbahçede milyonlarca Aziz Yıldırım var. Yani kimsiniz yaa. Nasıl birşey bu? Sanki mahalle kulübü sözlerini sarfetti."
 
Cevap: FB Vakfı Başkanı: “Aziz Yıldırım geldiğinden beri şike yaptı, yapıyor”



Helal olsun delikanli adammis
 
Cevap: FB Vakfı Başkanı: “Aziz Yıldırım geldiğinden beri şike yaptı, yapıyor”



Gerçek taraftar böyle düşünür. Biraz ağır konuşmuş ama oda kızgınlıktan olsa gerek.
 
Cevap: FB Vakfı Başkanı: “Aziz Yıldırım geldiğinden beri şike yaptı, yapıyor”



gün geçtikçe dahada deşifre olacaklar

kendi kendilerine düşüp daha beter olacaklar

bazı şeylerin bazı güçlerin arkasına sığınıp buralara kadar geldiler.
 
Cevap: FB Vakfı Başkanı: “Aziz Yıldırım geldiğinden beri şike yaptı, yapıyor”



Şike muhabbeti çıktığından ve fenerlilerin başkanlarına olan bağlılıklarını gördüğümden beri en sevdiğim şarkı oldu rahmetli Kemal Sunalı hatırlatıyor :) Şike Şike Aziz Baba



[video=youtube;NSDc9dJX5J4]https://www.youtube.com/watch?v=NSDc9dJX5J4[/video]
 
Cevap: FB Vakfı Başkanı: “Aziz Yıldırım geldiğinden beri şike yaptı, yapıyor”



Gerçekleri gören biri tamam da, biraz ağır olmuş sanki :D



Okuyan kim? Herhangi bir yönetici olsa, gençtir ağlar, sızlar. Başkanın vekili, kulübü yönetecek lider. Lider böyle zamanlarda ağları mı yaa. Bu ne artistlik.



:asd:
 
Cevap: FB Vakfı Başkanı: “Aziz Yıldırım geldiğinden beri şike yaptı, yapıyor”



İçlerinden biri çıktı şükür, bu soruşturmanın başından beri şikebahçe'nin şike yaptığını kabul eden bir şikebahçeli görememiştim.
 
Cevap: FB Vakfı Başkanı: “Aziz Yıldırım geldiğinden beri şike yaptı, yapıyor”



Doğru düzgün biri çıktı sonunda
 
Cevap: FB Vakfı Başkanı: “Aziz Yıldırım geldiğinden beri şike yaptı, yapıyor”



Sonunda birisi kral çıplak diyebilmiş. Aziz Yıldırım'ın başından beri şike yaptığını bilemeyiz, ancak mevcut davadakileri konuşabiliriz. Oradaki iddia biraz fazla olmuş olabilir ama davanın başlamasından beri Fenerbahçe taraftarının ve yönetimin gösterdiği agresif akıl almaz davranışı eleştirmesi ve doğruları söylemeye çalışması güzel.



Aslında Fenerbahçe ve diğer kuluplerle dalga geçebilecek bir yanımız yok. Belki zaman zaman tiye alınabilir, gülümsenebilir ama şu yaşananlarda da ders almamız gerekiyor. Böyle bir durum bizim de başımıza gelebilirdi. Taraftar olarak şike yapsa da yönetimi destekler miydik, tukaka mı derdik açıkcası kestiremiyorum. Her zaman söylediğim insanları seçtikleri renklerden dolayı yargılayamayız. Gülelim eğlenelim ama ders almayı unutmayalım. Tabi Galatasaraylılığımızla da gurur duymayı ihmal etmeyelim.
 
Cevap: FB Vakfı Başkanı: “Aziz Yıldırım geldiğinden beri şike yaptı, yapıyor”



aklı başında bir fenerli çıktı nihayet.
 
Cevap: FB Vakfı Başkanı: “Aziz Yıldırım geldiğinden beri şike yaptı, yapıyor”



Oyhhhşş harikaa

tabiki de açıklama harika yani :D iyi sokmuş lafı
 
Cevap: FB Vakfı Başkanı: “Aziz Yıldırım geldiğinden beri şike yaptı, yapıyor”



Adam gerçekleri söylemiş.Angutlar köpek gibi kuduruyor şimdi.Yok ihraç edilsin yok bilmem ne felan :asd:
 
Cevap: FB Vakfı Başkanı: “Aziz Yıldırım geldiğinden beri şike yaptı, yapıyor”



vay be fenerin içindede şerefli adamlar varmış
 
Üst Alt