Feghouli, Belhanda ve Fernando Galibiyeti Değerlendirdi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Feghouli, Belhanda ve Fernando Galibiyeti Değerlendirdi


5f8b3e56237d4c209d436a2c41c40fb3.jpeg


Feghouli’nin açıklamaları şu şekildeydi:

“Allah’a şükürler olsun ki golü attım. İlk yarıda sendeledik. Ama ikinci yarıya başlamadan önce hızlı şekilde golü atmamız gerektiğini biliyorduk. 3 puan almak önemliydi. Taraftarlar çok destek verdi. Ben buradan hem takımı hem de teknik ekibi özellikle verdiği taktiklerle skorun değişmesini sağlayan teknik direktörümüzü tebrik ediyorum. Bu galibiyet sezonun geri kalanı için çok önemli bir değer olacaktır.”

4e2d01655a104a8c936cf25a1009ad5e.jpeg


Brezilyalı oyuncunun sözleri şu şekildeydi:
“Kendimi çok iyi hissediyorum önemli bir gol attığım için. Takımın ihtiyacı olan anda erken bir gole ihtiyacımız vardı geri dönüş için.”

“Galatasaray gibi büyük bir camiada oynuyorsanız baskıyla yaşamaya alışmanız gerekiyor. Biz de buna alışığız. Herhangi ekstra bir baskı yoktu. Çok önemli bir 3 puan ve önemli geri dönüş oldu. İlk yarı bitene kadar hiç kaybetmeyip lider tamamlamak istiyoruz.”

d7e23e7ed42349cfa2481252bbd41732.jpeg


Belhanda’nın sözleri şu şekildeydi:
“Biz maça iyi başladık. Fakat bir hatadan kaynaklı gol yedik. Sonrasında gol bulmak için çok acele ettik. Bizim acelemizden dolayı onların ikinci golü geldi. Ama ikinci yarıya çıkarken iyi motive olduk. Çabuk gol atmak için aramızda konuşmuştuk ve sonuç geldi.”

“Benim buradaki asıl hedefim takımı iyi şekilde oynatmak. Benim görevim gol atmaktan çok topları iyi şekilde dağıtmak. Takım iyi oynayıp kazanıyorsa bu benim için büyük gururdur.”

GSCimbom Portal
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Fefhoulinin Tudor hakkında takdiri çok önemli bu maçta 2.yarı taktik formasyon olarak Tudor iyi iş çıkardı


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt