Feghouli: "Buraya gelip böyle oynayabilen çok fazla takım yok, biz başardık" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Feghouli: "Buraya gelip böyle oynayabilen çok fazla takım yok, biz başardık"


205138_dkgnzpkw4aao5ra.jpg

Galatasaray'ın Süper Lig'in 6. haftasında 1-0 geriye düştüğü maçta skora dengeye getiren golü atarak galibiyette önemli rol oynayan Sofiane Feghouli, attığı golü "Zafer için önemliydi" sözleriyle yorumladı.


Galatasaray formasıyla resmi maçlarda ilk şutunda golü bulan Cezayirli yıldız, oyunun taktiksel anlamda istedikleri çizgide gittiğine vurgu yaptı.

Feghouli, maç sonu şöyle konuştu:

"Maçtan önce de dediğim gibi takıma yardımcı olmak için buradayım. Maksimum fayda sağlamak istiyorum. Gol atmam çok güzel oldu. Bu zafer için önemliydi. Taraftarlarımızın beklentisini karşılamak açısından da önemliydi.

Maç 90 dakika. Buraya gelmeden önce planlarımızı yaptık. Ona göre oynadık. Topun bizde kalması önemliydi, bunun için Bursa'yı ittik. İkinci yarıyı daha baskılı oynadık ve Bursa geriledi. Avantaj bize geçti. Buraya gelip böyle oynayabilen çok fazla takım yok, biz başardık.

İlk şutum gol oldu, Elhamdülillah."

GSCimbom Portal
 
0b6f00c240f440fdb791e503ccba44b6.jpeg

Bursaspor karşısında oyunu değiştiren isim olan ve Galatasaray formasıyla ilk golünü kaydeden Sofiane Feghouli karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Cezayirli oyuncu şu ifadeleri kullandı:

“Maçtan önce takıma yardımcı olmak için burada olduğumu söylemiştim. Gol attım; güzel ve iyi oldu. Buraya gelen taraftarlarımıza da destek olmak için bu gol önemliydi.

Buraya gelmeden önce planlarımız yaptık. Topu elimizde tutmak önemliydi. İkinci yarıda daha basılı oynadık. Bunun sonucunda da Bursa geriledi. Bu da bizim avantajımız oldu. Buraya gelip bu şekilde oynayabilen fazla takım yok.”

Feghouli ayrıca Süper Lig’de rakip kaleye attığı ilk şutun gol olması hakkında gelen soruya da “Elhamdülillah” yanıtını verdi.

Galatasaray.org
 
Üst Alt