Feghouli: "En fazla ücreti ben almalıyım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Feghouli: "En fazla ücreti ben almalıyım"


Avrupa’ya veda sonrası tepkileri dindirmek için transfere yoğunlaşan Galatasaray’ın başkanı, Cezayirli kanat oyuncusunu uzun pazarlıklarla ikna etti. Menajeri Antar aracılığı ile takımdaki en yüksek maaşı talep eden Feghouli ile yıllık 4 milyon Euro’dan 3 senelik anlaşmaya varıldı

Galatasaray’ın uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Sofiane Feghouli’nin transferi için başkan Dursun Özbek devreye girdi. Sportif direktör Cenk Ergün’le birlikte önceki gün Fransa’ya giden başkan Özbek, Paris’te Feghouli’nin menajeri Habib Antar’la masaya oturdu. Tunuslu menajerin görüşmede oyuncusu için Galatasaray’dan astronomik rakamlar talep ettiği ortaya çıktı. İşte Sabah Gazetesi’nden Mehmet Özcan’ın haberinde yer alan detaylar:

GÖKHAN TÖRE’Yİ ARADI: BANA GALATASARAY’I ANLAT!
Feghouli, Galatasaray’dan teklif gelince West Ham United’dan eski takım arkadaşı Gökhan Töre’yi aradı. Sarı-kırmızılı kulüp hakkında bilgiler alan 27 yaşındaki sağ açık, İspanya ve İngiltere deneyiminden sonra Türkiye seçeneğine sıcak yaklaştı. Ancak Cezayirli oyuncu talepleriyle Galatasaray yönetimini oldukça zorladı. Menajerine “Galatasaray’da en fazla ücreti ben almalıyım” talimatını veren Feghouli pazarlıklarda kolay kolay geri adım atmadı. 2 milyon 700 bin Euro’luk ilk teklifi reddeden yıldız oyuncu, 3 milyon 100 bin Euro’ya da ‘Hayır’ dedi ve yıllık 4 milyon Euro’luk ücret talep etti.

YARIN AKŞAM GELİYOR, ÜÇ YILLIK İMZA ATIYOR
Galatasaray’ın Avrupa’dan elenmesi de Feghouli’nin elini güçlendirdi. Taraftar tepkisini azaltmak için kulübün flaş transfer yapmaya mecbur kaldığını anlayan yıldız oyuncu, sözleşmesine özel uçakla seyahatler, kiralık araba ve kiralık ev gibi ekstra maddeler ekletmeye çalıştı. Ancak Galatasaray vazgeçmedi. West Ham’la 4.5 milyon Euro’ya uzlaşan Cimbom, yıllık 4 milyon Euro’ya 3 senelik kontrat karşılığı da Feghouli ile anlaştı. Özbek, dün akşam İstanbul’a dönerken, Cezayirli futbolcunun ise yarın akşam gelmesi ve sağlık kontrolleri sonrası imzayı atması bekleniyor.

>> Sofiane Feghouli’den astronomik talepler
 
Feghouli yıllarca La Liga da üstün kalite gösterdi.

Ya Belhanda ?

Normal.

GSC App VIP Edition 1.0 ™
 
Tahminimce garanti ücreti €3.35m olacak ama imza ücreti de verirler mi bilemiyorum, üç yıla bölünmüş €2m imza ücreti de verirlerse yıllığı 4'e gelir.
 
Üst Alt