Feghouli: "Galatasaray tarihine adımı yazdırmak istiyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Feghouli: "Galatasaray tarihine adımı yazdırmak istiyorum"


775868b668cb461ca9827602d5a2f7c3.jpg


Galatasaray ’ın Cezayirli yıldızı Feghouli, Fenerbahçe derbisi ve yabancı kuralıyla ilgili NTV Spor'a konuştu. Derbinin önemini bildiğini ifade eden Feghouli, rehavet uyarısı yaptı.

"Galatasaray'a gelmemin bir sebebi projenin hoşuma gitmesi oldu. Stadın atmosferi de beni etkiledi.Galatasaray'da tarihi paylaşmak istedim. Taraftarlar da beni motive etti. Ayrıca ülkenin değerleri benimle bütünleşiyor."

"Fenerbahçe’ye saygı duyuyorum ancak biz kendimize bakıyoruz. Şu anda 8 puan önde olsak dahi, böyle bir fark yokmuş gibi hazırlanmaya devam etmemiz gerekiyor. Motivasyonumuzu yüksek tutmalıyız. Takımın kazanması için ne gerekiyorsa yapacağım. Sahadan zaferle ayrılıp, Galatasaray tarihine adımı yazdırmak istiyorum."

YABANCI KURALI YORUMU

Sofiane Feghouli yabancı kuralıyla ilgili tartışmaları değerlendirirken, çarpıcı açıklamalar yaptı."Yabancı oyunculardan beklenti, iyi oynamaları ve tecrübelerini paylaşmaları. Türk oyunculara öncelik verilmesi gerekir ancak Türk futbolcular sahaya çıkıp gerekli performansı veremiyorsa burada yapacak bir şey yok. O zaman yabancılara başvuruluyor. Sanırım Galatasaray da sezon başında yaptığı transferlerle yerinde bir transfer politikası gerçekleştirdiğini gösterdi."

TUDOR HAKKINDA

Galatasaray'a uyum sürecini atlattığını ifade eden Feghouli, "Tudor çalıştığım en iyi teknik direktörlerden biri" diyerek,Hırvat teknik adamdan övgüyle bahsetti.

Feghouli'nin beraber oynadığı isimlerden kurduğu 11: Muslera, Mariano, Maicon, Mustafi, Alba, Fernando, Parejo, Banega, Mata,Belhanda, Gomis

NtvSpor

GSCimbom Portal
 
Üst Alt