Feghouli, Kayserispor Maçına Yetişecek! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Feghouli, Kayserispor Maçına Yetişecek!


sofian-feghouli-kimdir-galatasaray-transferleri.jpg

Galatasaray’da kamp çalışmaları bitti, Feghouli’nin gelişi için tek adres İstanbul kaldı. Cezayirli yıldız, doğrudan Florya’da takımla birlikte çalışmalara katılacak ve ilk maç öncesi ismi TFF listesine sunulacak.


Cimbom yeni sağ açığına gecikmeli de olsa kavuşuyor. Sofiane Feghouli, Avusturya’daki kamp çalışmalarının bitmesi nedeniyle doğrudan Sarı-Kırmızılı ekibin Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki idmanlarına katılacak.

West Ham United’la alacak verecek meselesini çözemediği için geliş süresi ertelenen 27 yaşındaki futbolcu, İstanbul’a gelince sağlık kontrolünden geçirilecek ve bir sorun çıkmazsa resmi imzaların atılmasıyla beraber adı TFF listesine verilecek. Böylece Feghouli’nin ligdeki ilk sınav olan 14 Ağustos’taki Kayserispor maçında sahaya sürülmesi planlanıyor.

ÇALIŞMA PROGRAMI BİLE HAZIR

Yıldız futbolcuya, Galatasaray’la anlaştığı günden itibaren bir çalışma programı verildiği, oyuncunun bu programa bağlı kalarak hazırlıklarına devam ettiği de gelen haberler arasında. Yine de teknik patron Tudor, Cezayirli futbolcunun fiziksel durumunu gördükten sonra Kayseri maçında oynayıp oynamayacağına karar verecek.

Fanatik
 
Beni tek umutlandıran şey dış basında da hakkında başka takımlarla transfer haberinin çıkmaması. Yoksa elli defa isim çıkardı.
 
Üst Alt